- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.068
Abla kötü eleştiri yapmak isteyen her türlü yapıyor bence sorun olmazdı yani keşke kullansaydim oyunu :)Her zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyorBirTutamMutluluk20 :)
Nevreste' m gönlümün birincisi, evet sana hiç oy vermedim, içimdekini yazayım, yalana dolana, hehe evet oy vermedim deyip geçiştirmeye gerek yok, sana oy vermedim arkadaşına torpil geçiyor denir, hakkıyla verdiğime inanmayanlar olur diye
O zaman, hep bana torpil geçtin ablamHer zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyorBirTutamMutluluk20 :)
Nevreste' m gönlümün birincisi, evet sana hiç oy vermedim, içimdekini yazayım, yalana dolana, hehe evet oy vermedim deyip geçiştirmeye gerek yok, sana oy vermedim arkadaşına torpil geçiyor denir, hakkıyla verdiğime inanmayanlar olur diye
Abla kötü eleştiri yapmak isteyen her türlü yapıyor bence sorun olmazdı yani keşke kullansaydim oyunu :)
O zaman, hep bana torpil geçtin ablam
Gerçekten beğendiğin, canının o an istediğine ver diyoruzÇok ince düşünme abla, boşver sal gitsin mi diyorsunuz :)))
Aynen öyle isterse bundan sonra toplanıp tumm kkÇok ince düşünme abla, boşver sal gitsin mi diyorsunuz :)))
Gerçekten beğendiğin, canının o an istediğine ver diyoruz
Herkes her şeyi düşünür, ne düşünürler diye canını yorma diyoruz
Aman kuzum dikkat et hasta olma çorap önemli :)Yapmauan yelli benim galiba
İki sene öncesine kadar çorap giymezdim evde şalap salap başardım yerlere ..bel ağrıları başladı ben totomun üzerine oturamaz oldum dalga geçmiyorum cidden oturamiyordum ya yatıyordum yada ayakta duruyordum
Sonrasında öğrendim ki çok nadir görülen ama çaresi olmayan bı romatizmalı hastalık doktorun tek yapacağın şey egzersiz ve kendini sıcak tutman gerekiyor demesiyle çorap giymeye başladım
Şimdiye kadar verdiğim oylarda hiçbir şüphem yok, sakın yanlış anlaşılmasın isteyerek severek oy verdim ama bazen bazı oylamalara katılmadım arkadaşlarını kayırdı denmesin diye.
Peki söz dinlerim ben sağolun canlar
Oyle dusundugunde oyunu bana vere bilirsin ablaHer zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyorBirTutamMutluluk20 :)
Aynen canım hakkımız yok:)Teşekkür ederimAnnelerin hasta olmaya haklari yok zatengecmis olsun bu arada nevo
Öyle canım:)Gençte değilim:)Haklısın abla 3 tane kuzucuğun var +1 kocişin var dikkatli olman lazım :)
Sağol ablacım seni biliyorumHer zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyorBirTutamMutluluk20 :)
Siz verin ben 1. doldum diye hava yaparım
Etiket ister misin?Kazen emmim bizi bu topikte unuttu, yaşı mı geçiyor acep
Korkmam kiEtiket ister misin?
Yapın, çıkın çıkın gelin