- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.523
Ayyy annemin kafadansin sende bende öyle azıcıkGetir karistiralim ikisini
Hatta ben az ıspanaklı yapıp karıştırsam mi diye düşünmedim değil heba olmasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy annemin kafadansin sende bende öyle azıcıkGetir karistiralim ikisini
Aynen bendeBen kazak giymeyeli yıllar oldu artık alıştım hiç giyemiyorum soğuk olan evlerde sweatshirt un üzerine yelek giyiyorum ://
Boğazlı badi bile sıkiyor beni çok rahatsız hissediyorum giyinc3 :))Aynen bende
Guzel fikir yapila bilir ben de zaman bulursam yaparimAyyy annemin kafadansin sende bende öyle azıcık
Hatta ben az ıspanaklı yapıp karıştırsam mi diye düşünmedim değil heba olmasın diye
iyi bari yalnız değilmişimBoğazlı badi bile sıkiyor beni çok rahatsız hissediyorum giyinc3 :))
Ben de en son lisedeyken giydimdiAynen bende
Yolda yürürken kaşe kaban+kazak giyenleri görünce bunalıyorumBen de en son lisedeyken giydimdi
Benim evim çok sıcak şuan atletsiz tshirtleyim gece de öyle uyuyoruz hatta oğlanlar atlet le yatıyoriyi bari yalnız değilmişim
Siz baya temmuzu yaşıyorsunuz evdeBenim evim çok sıcak şuan atletsiz tshirtleyim gece de öyle uyuyoruz hatta oğlanlar atlet le yatıyor
Bı tane kaşe m var ama çok çok soğuk olması lazım giymem için bu havada trençkot giyiyorim altimda genelde t-shirt oluyor çok terliyorim çünküYolda yürürken kaşe kaban+kazak giyenleri görünce bunalıyorum
Soğuğa alışmak da iyi bence
Benim yazlıklar hiç kalkmıyor sadece yazın kaldırıyorum kisliklariSiz baya temmuzu yaşıyorsunuz evde
Valla ben soguk seven gordum ama kv gibisini gormedimkadin ciplak bacakla etekle dolasiyorkar kiyamet dinlemiyor vallaYolda yürürken kaşe kaban+kazak giyenleri görünce bunalıyorum
Püfür püfürValla ben soguk seven gordum ama kv gibisini gormedimkadin ciplak bacakla etekle dolasiyorkar kiyamet dinlemiyor valla
Yok hiç gelmedim sadece Malatya'ya giderken geçiyoruz:)Evet hemşeri sayılırız malatya çok güzel çok geldim oraya gaziantepe birkez gördüm adıyamana geldin mi
Nesi pufur kizim ciplak bacaga dizden etek diyorum insanin bi taraflari donarPüfür püfür
Teşekkür ederim canımYok hala boş yer var:)günaydın hatunlar
Nevreste nevoş abla üçüncü madalyan hayırlı olsun lakin profilinde yer kalmayacak gibi bana şapabilirsin
yeni kategori ne olacak acaba?
Teşekkür ederimTebrik ederim
İşte onlardan biri benimYolda yürürken kaşe kaban+kazak giyenleri görünce bunalıyorum
Bizim kanımız kaynıyorBı tane kaşe m var ama çok çok soğuk olması lazım giymem için bu havada trençkot giyiyorim altimda genelde t-shirt oluyor çok terliyorim çünkü
Ay kendimi anlattıkça menopoza giriyor gibi hissettim