- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Ben de
Gel sarılalım teselli edelim birbirimizi
Parfümün ne,çok güzelmiş kokusu
Chanel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de
Gel sarılalım teselli edelim birbirimizi
Parfümün ne,çok güzelmiş kokusu
Benimki cif,çamaşır suyu,beyaz sabun azıcık telleme işi yaptım daSağol canım seninkide harika kokuyor
yaa şimdi bunu alıcaklar etiketleyecekler ne gerek var buna, direk de işteKazene yazsak keşke oylama bittikten sonra kaç oy aldığımız silinse Kendim sonuncu oldum 5 oy aldım diye demiyorum ,gerçek bak.İnsan utanıyor bee
Ooo zenginizChanel
Benimki cif,çamaşır suyu,beyaz sabun azıcık telleme işi yaptım da
Yapam mı etiketleyem mi geçenki gibiyaa şimdi bunu alıcaklar etiketleyecekler ne gerek var buna, direk de işte
Ooo zenginiz
Cananla arasını bozmak lazım Can ile Canan bozuşmalı(anam isimleri de uyuyor)Sessiz düşüneyim bakalım yoksa gidecek 1 oy,olta atan üye smileyihiç ihtimal vermiyorumm...
Nerden bakiyoruz eski oylamalara, yandik ben hic sonuncu olmusmuydum aceba ya bilmiyodum gorundugunuKazene yazsak keşke oylama bittikten sonra kaç oy aldığımız silinse Kendim sonuncu oldum 5 oy aldım diye demiyorum ,gerçek bak.İnsan utanıyor bee
E kızım dr garısıOoo zenginiz
Hiç kıskanmadık chanelini
yaani bi yiğid bulunuyor işte sen demesen yasmin etiketlerYapam mı etiketleyem mi geçenki gibi
Cananla arasını bozmak lazım Can ile Canan bozuşmalı(anam isimleri de uyuyor)Sessiz düşüneyim bakalım yoksa gidecek 1 oy,olta atan üye smileyi
Her serum bir parfüm diyorsunE kızım dr garısı
Mesela daha önce hangi kategoride yarıştın ,çorbalar diyelim,yemek tariflerinden çorbalara giriyorsun ,en üstte daha önce yapılan çorba kategorisi görünüyorNerden bakiyoruz eski oylamalara, yandik ben hic sonuncu olmusmuydum aceba ya bilmiyodum gorundugunu
E kızım dr garısı
Hiç kıskanmadık chanelini
yaani bi yiğid bulunuyor işte sen demesen yasmin etiketler
_CaNanSu_ bozabilir mi deynep aramızıCananla arasını bozmak lazım Can ile Canan bozuşmalı(anam isimleri de uyuyor)Sessiz düşüneyim bakalım yoksa gidecek 1 oy,olta atan üye smileyi