- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseri mantısı böyle mi olur der.... susarım
Salça sosu ile harmanlanıp yoğurt dökülmesi mi gerekihordu o yuzden mi oyle dediniz ?Yapanın eline sağlık ama böyle olmaz
Salça sosu ile harmanlanıp yoğurt dökülmesi mi gerekihordu o yuzden mi oyle dediniz ?
Yanlış yazmışım
Himm anladımKayseri mantısı bir kaşığa 40 tane sığar deyimiyle ünlüdür. Tabi artık o kadar minik olmasa da olur ama daha suludur. Ayrıca şekil olarak da böyle değildir.
Yapılan da mantı ama Kayseri Mantısı değil
Benim kuşumu neden beğenmediniz uleyn
İlla beni Deli Kadir'e bağlatacaksınız
İlla beni Deli Kadir'e bağlatacaksınız
Benim kuşumu neden beğenmediniz uleyn
genemi katılmıştın sen deyneppp doyamadın gitti yarışlara :Benim kuşumu neden beğenmediniz uleyn
sANKİ BU KATEGORİ FAZLA OY KULLANIMI OLMADI GİBİ,OY VEREN KİŞİ TOPLAMDA BAYAĞI AZ,gözleri mi korktu canımız çeker diye ,ya da kararsız mı kaldılar acep
Silah zoruyla oy toplayacaksın demek
Sorma bacım ,sonlardayım ,kariyerim bitiyorgenemi katılmıştın sen deyneppp doyamadın gitti yarışlara :
sANKİ BU KATEGORİ FAZLA OY KULLANIMI OLMADI GİBİ,OY VEREN KİŞİ TOPLAMDA BAYAĞI AZ,gözleri mi korktu canımız çeker diye ,ya da kararsız mı kaldılar acep
Banane Caps Lock açık kalmış düzeltmeyeceğim,kalmasaydı banane
Baktım şimdi acıdım haline beytiye oy vermemiş olaydım sanin kuşa verirdim teselli babındaSorma bacım ,sonlardayım ,kariyerim bitiyor