- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
İnsallah canim.ben kazansamda kaybetsem de, bu sefer yaklastigim icin mutluyum. Umarim önümüzdeki uc bes kategoriden birinde hedef tamamBu sefer final adayı görünüyorsun
Şanlı olan, kazansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canim.ben kazansamda kaybetsem de, bu sefer yaklastigim icin mutluyum. Umarim önümüzdeki uc bes kategoriden birinde hedef tamamBu sefer final adayı görünüyorsun
Şanlı olan, kazansın
Ben 35 oyu gecemedim, hala ona yanıyorumİnsallah canim.ben kazansamda kaybetsem de, bu sefer yaklastigim icin mutluyum. Umarim önümüzdeki uc bes kategoriden birinde hedef tamam
İsin tuhafi ilk yarisma deneyimim de ve kolay sunumumla 46 47 oy almistim. Sonra sonra dususe gectim, ozendikce. Bu kategoride de hic sunuma ugrssmadim yukselisee gecttim. İlginc yaniBen 35 oyu gecemedim, hala ona yanıyorum
İyi gecelerrHayırlı geceler
Ahaa şükret bız ne edekBen 35 oyu gecemedim, hala ona yanıyorum
5 oy farkla benden öndesın gızSonuncu olacaksak sorun degil 1ci olana kadar ugrasiriz biz de
Yalniz degilmisim cak bi beslik
Valla benım şon sansım galıbe olmıyyy bırıncı olamıyım:)) bilmem devam edermiyiz etmez miyiz?
Yeni kategori ne olacak acaba ??
Aynen açken yemeklerden sıra gelmedi bize kuzumKk akıyor buraya bildirimle birlikte basma ile kafa kafaya @Makyajkolik13 bildirim açken gitti millet
Anlaşıldı mezeler olacak 1 yılı doldurdukYok canım işin espirisi en az 1 yıl geçmeli:)
Ahaa şükret bız ne edek
Yok ben öyle bir şey söylemedimAnlaşıldı mezeler olacak 1 yılı doldurduk
İlk yarışmanın hangi kategoriydi ??İsin tuhafi ilk yarisma deneyimim de ve kolay sunumumla 46 47 oy almistim. Sonra sonra dususe gectim, ozendikce. Bu kategoride de hic sunuma ugrssmadim yukselisee gecttim. İlginc yani
Hayirlksi olsun illa bir gun hepimiz tadariz birinciligi