- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Sende alışırsın canımBen ne kadar safım yaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende alışırsın canımBen ne kadar safım yaaa :)))
Benim de hiç etli bişey aklıma gelmedi keşkek de yapılmadı kapama keşkek de yapabilirdim aslında ://Bu kategoride atlı hiç aklıma gelmedi:)
İnşaallah. Ne zaman belli olur ki bakarsın bende katılırım. Yenilen pehlivan güreşe doymazmışSende alışırsın canım
Onu @tuzsuz_ruh yapacaktı ama aksilikler oldu galiba yapamadıBenim de hiç etli bişey aklıma gelmedi keşkek de yapılmadı kapama keşkek de yapabilirdim aslında ://
Katılırsın tabi ki:)İnşaallah. Ne zaman belli olur ki bakarsın bende katılırım. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış
Ya bu yonden hic dusunmemistim haklisin sanirim. Cok bisey degismezdi zaten, etik olmayan biseyi yapmam tabi kiBildirim gittikten sonra sunum fotosu değiştirmek etik olmaz bence...
Öncesinde değiştirilse sorun değil bence...
Ya bu yonden hic dusunmemistim haklisin sanirim. Cok bisey degismezdi zaten, etik olmayan biseyi yapmam tabi ki
Cidden dusunmemistim o niyetle ya
Olabilir canımzaten genelde bildirimden sonra değişilmiyorCidden dusunmemistim o niyetle ya
Soylemedim sayin
ya ben daha once bir kere degistirdim sanki diye hatirliyorum ama o zaman da bu sekilde dusunmemistim. Ama hak verdim yani dogru soyluyosunuzOlabilir canımzaten genelde bildirimden sonra değişilmiyor
Ya bu yonden hic dusunmemistim haklisin sanirim. Cok bisey degismezdi zaten, etik olmayan biseyi yapmam tabi ki
Kazanacaksan her türlü kazanırsın. Kimse kimsenin nasibini yiyemezya ben daha once bir kere degistirdim sanki diye hatirliyorum ama o zaman da bu sekilde dusunmemistim. Ama hak verdim yani dogru soyluyosunuz
Teşekkür ederimKuru dolma efsanee bunlari yapanlarin ellerine sağlık
Oyle tabi canim.Kazanacaksan her türlü kazanırsın. Kimse kimsenin nasibini yiyemez
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler
iyi gecelerHayırlı geceler
Bu sefer final adayı görünüyorsunOyle tabi canim.
Cidden art niyetle demedim ben, daha once degistirdigimde , birincilige sondan adaydim, yani yaklasma sansim yoktu. O yuzden yine degistereyim dedim ama iste yanlis oldu bu sefer.