- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Bir daha yöresel olsun madem daha tanıtılacak çok yemek varOnu yakında yaptık çok olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha yöresel olsun madem daha tanıtılacak çok yemek varOnu yakında yaptık çok olmadı
Aşağıdan yukarı 6. Fotoğraf daha iyi sankikizlar benim tarifte en guzel foto hangisi sizce, degistirteyim nevosa. Oylamadaki cok sonuk duruyo sanki
Umut iste fakirin ekmegidir
Aynı durumdayız 30 kere atıyoruz aynı şeyiAynı durumdayım:)
Mezenin ne demek olduğunu biliyorum ordövrler yazmış onu ilk defa duydum.Yemekten önce masaya gelen soğuk yemekler,mezeler ,çerezler:)
Zsa deyüMesajlar kaçar kaçar gidiyor yaaa
Evet canimBnmde aklma o takıldı bat bıze aıt degl bnde svaslıyım fakat tokata aıt dye blyorum
Zsa deyüMesajlar kaçar kaçar gidiyor yaaa
Tamam bana uyarBir daha yöresel olsun madem daha tanıtılacak çok yemek var
Anlamadım, ne diyorsun.. Aloooo telefon çekmiyor muuGören olma
Zsa deyü
Anlamadım, ne diyorsun.. Aloooo telefon çekmiyor muuGören olma
Zsa deyü
Kk da sorun var net çekmiyor gibi oluyor tekrar tekrar tıklayınca bir sürü atıyor mesacıAnlamadım, ne diyorsun.. Aloooo telefon çekmiyor muu
Kk da sorun var net çekmiyor gibi oluyor tekrar tekrar tıklayınca bir sürü atıyor mesacıAnlamadım, ne diyorsun.. Aloooo telefon çekmiyor muu
Aynen yaaa, insan sinir oluyor. O kadar mesaj birikti, gezegen abla nasıl okuyacak şimdiKk da sorun var net çekmiyor gibi oluyor tekrar tekrar tıklayınca bir sürü atıyor mesacı
Bende burda ögrendım kategori öyle oluyor genelde
Hımm bakalım daha neler öğreneceğizBende burda ögrendım kategori öyle oluyor genelde
kizlar benim tarifte en guzel foto hangisi sizce, degistirteyim nevosa. Oylamadaki cok sonuk duruyo sanki
Umut iste fakirin ekmegidir
Bende ilk defa yaptim, pismeden once daha duzgun duruyorlar pisince biraz bayginbende yapıyorum ama bir turlu annem ki gibi olmuyor. ❤