- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.215
Bol şansKiran kirana yarışıyoruz ikimiz
Bi sen bi ben Öne geçiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şansKiran kirana yarışıyoruz ikimiz
Bi sen bi ben Öne geçiyoruz
En büyük farkı ben attım ki 0 dan 2 ye çıkrı. Allah büyüktür sonuna kadar 10 olsa yeterBen de
Dün 1 idi bugün 2
Sen ne yapmıştın bacım :)En büyük farkı ben attım ki 0 dan 2 ye çıkrı. Allah büyüktür sonuna kadar 10 olsa yeter
Zavallı boynu bükük çiğköfteSen ne yapmıştın bacım :)
1 . Hariç hepimiz zavallıZavallı boynu bükük çiğköfte
Evet canım, sen Adıyaman da mı ?C A N O sen urfada mı oturuyorsun ,?
Bol şans
Aynen seksi ve cazibeli olan kazansınIyi olan kazansın
Evet biliyorum degisecek ama oylar artcak sadece, ama sonuc belli iste. O yuzden isteriz isterix yeni kategori isterizDur ya daha kaç gün var.Bir sürü oy verilecek.Değişebilir :)
Aynen seksi ve cazibeli olan kazansın
ben kaybettim bile
4 yıl önce ordaydım şimdi taaaa muğla dayım. Canım memleketim :/ bir buçuk yıl oldu görmeyeli. Aslende oralı mısın?Evet canım, sen Adıyaman da mı ?
Mezeler ve ordövrler benceEvet biliyorum degisecek ama oylar artcak sadece, ama sonuc belli iste. O yuzden isteriz isterix yeni kategori isteriz
En iyisisin
ordövrler derkenMezeler ve ordövrler bence
Thank you
Yok canım görev icabı burdayım. Gecende Adıyaman da bir deprem oldu ev gitti geldi. TV ünitesi avizeler zangır zangır sallandı. Eşimde evde yoktu, cok kotuydu. Rabbim tekrar yaşatmasın4 yıl önce ordaydım şimdi taaaa muğla dayım. Canım memleketim :/ bir buçuk yıl oldu görmeyeli. Aslende oralı mısın?
Him olabilir aslinda fena degilMezeler ve ordövrler bence
Thank you
Öğretmen misin? :))Yok canım görev icabı burdayım. Gecende Adıyaman da bir deprem oldu ev gitti geldi. TV ünitesi avizeler zangır zangır sallandı. Eşimde evde yoktu, cok kotuydu. Rabbim tekrar yaşatmasın
Siz fikirlerinizi söyleyin:)Sen bize ip ucu ver birde :))
Yeni olduğum için bilmiyorum ama hiç yapılmayan bir şey olsun :)Siz fikirlerinizi söyleyin:)