- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede, böyle tatlı tuzlu karısık ve zor bir kategori arkası olabilirHim olabilir aslinda fena degil
Kelimeyi ilk defa duydum ???
Börek ler kategori bilmiyorum kiSiz fikirlerinizi söyleyin:)
Kategoiler belli canım hepsinden yaptık ama en az 1 yıl geçmesi lazım:)Yeni olduğum için bilmiyorum ama hiç yapılmayan bir şey olsun :)
Onu yakında yaptık çok olmadıBörek ler kategori bilmiyorum ki
Maksat katılım olsun Ablam şans işte :))Yöresel kategorinin birinde ben de pide yapmıştım:)Çok taliplisi olmadı:)
Onu yakında yaptık çok olmadıBörek ler kategori bilmiyorum ki
Maksat katılım olsun Ablam şans işte :))Yöresel kategorinin birinde ben de pide yapmıştım:)Çok taliplisi olmadı:)
HahahaEn büyük farkı ben attım ki 0 dan 2 ye çıkrı. Allah büyüktür sonuna kadar 10 olsa yeter
Yemekten önce masaya gelen soğuk yemekler,mezeler ,çerezler:)Nevreste bizi aydınlatır mısın?
Yemekten önce masaya gelen soğuk yemekler,mezeler ,çerezler:)
Nasip bakalım:)
Sencede güzel olmaz mı?
Aynı durumdayım:)Sitede çalışma mi var sürekli atikiyorum tekrar giriş yapıyorum yine atıyor ://
Aynı durumdayım:)Sitede çalışma mi var sürekli atikiyorum tekrar giriş yapıyorum yine atıyor ://
Bir daha yöresel olsun madem daha tanıtılacak çok yemek varOnu yakında yaptık çok olmadı