- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.141
- 43
Son madalya hakkımı alayım Zaten başka alamıyorumHayır madalyaya yeri yok kat mı çıkacaklar nevoya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son madalya hakkımı alayım Zaten başka alamıyorumHayır madalyaya yeri yok kat mı çıkacaklar nevoya
Benim içinde uzun süreden sonra ilk canım:)Oyumu sana verdim biliyorsun:)Hayırlısı ,kısmet diyelim:)
Onda sonra meydanı bize bırak gayriSon madalya hakkımı alayım Zaten başka alamıyorum
Katılmaya devam ederim ama beni kaile almazsınızOnda sonra meydanı bize bırak gayri
Yada katil en güzelini yap ben en güzelini yapmaya çalışırken ikinci olayım ikincilikten birincilik alabilirim ancaKatılmaya devam ederim ama beni kaile almazsınız
Zaten yapabildiğimin en güzelini yaparım:)Yada katil en güzelini yap ben en güzelini yapmaya çalışırken ikinci olayım ikincilikten birincilik alabilirim anca
Benim çoğu şeyde iddiam yok o daha kötüZaten yapabildiğimin en güzelini yaparım:)
Bir tek pastada iddiam yok:)
Eminim vardır:)Benim çoğu şeyde iddiam yok o daha kötü
Yok abla sunum olmayınca olmuyor onu anladımEminim vardır:)
Demek bu bölümü sıkı takip etmek gerekiyormuş:)Biz de hep birbirimizden öğreniyoruz:)Yok abla sunum olmayınca olmuyor onu anladım
Bak beytiye ye beni diyor mantının sunumu burda görüp inanmasam bı blogger sayfasında profesyonel çekim sanardim çok iyiler yani yiğido öldür hakkını yeme tabi senden bahsetmemek gerek bile yok sözün bittiği yer d
Ben geç keşfettim sizi 1.5 yıldır buradayım her yarışmaya katılsan illaki birinde tutturudum heraldeDemek bu bölümü sıkı takip etmek gerekiyormuş:)Biz de hep birbirimizden öğreniyoruz:)
1.5 yıl oldu mu?Ben geç keşfettim sizi 1.5 yıldır buradayım her yarışmaya katılsan illaki birinde tutturudum heralde
Nisan da iki yıllık uyeyim1.5 yıl oldu mu?
Bundan sonra olursun:)
Tamam şimdi oldu:)Nisan da iki yıllık uyeyim
Kk ya katılalım 1.5 yıl oldu yemek ye daha yeniyim caaanimmm :))
Azerin 3 yıl sonra ilk defa çok oy aldımO degil de bari nevonun tarifinin ismiyle benimki yan yana durmayaydikucuk emrah gibi kaldi yaninda benim oylarim
Ben ugurlu gelmisimdirAzerin 3 yıl sonra ilk defa çok oy aldım