• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Katılmaya devam ederim ama beni kaile almazsınız:KK70:
Yada katil en güzelini yap ben en güzelini yapmaya çalışırken ikinci olayım ikincilikten birincilik alabilirim anca :D

Yada katil en güzelini yap ben en güzelini yapmaya çalışırken ikinci olayım ikincilikten birincilik alabilirim anca :KK70:
Zaten yapabildiğimin en güzelini yaparım:)
Bir tek pastada iddiam yok:)

Eminim vardır:)
Yok abla sunum olmayınca olmuyor onu anladım :D

Bak beytiye ye beni diyor mantının sunumu burda görüp inanmasam bı blogger sayfasında profesyonel çekim sanardim çok iyiler yani yiğido öldür hakkını yeme :D tabi senden bahsetmemek gerek bile yok sözün bittiği yer :Dd

Yok abla sunum olmayınca olmuyor onu anladım :KK70:

Bak beytiye ye beni diyor mantının sunumu burda görüp inanmasam bı blogger sayfasında profesyonel çekim sanardim çok iyiler yani yiğido öldür hakkını yeme :KK70: tabi senden bahsetmemek gerek bile yok sözün bittiği yer :KK70:d
Demek bu bölümü sıkı takip etmek gerekiyormuş:)Biz de hep birbirimizden öğreniyoruz:)

Demek bu bölümü sıkı takip etmek gerekiyormuş:)Biz de hep birbirimizden öğreniyoruz:)
Ben geç keşfettim sizi 1.5 yıldır buradayım her yarışmaya katılsan illaki birinde tutturudum heralde :D

Back