- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmanıza sevindim, Salih'e de çok geçmiş olsun.
Bende iyiyim çok şükür, şuanda bir sıkıntı yok
Xaomi mi6 yeni aldim simdiye kadar samsung kullanmistim hep telefon buymus diyorum simdiKızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
bunu bir arkadasta onerdi,hat ustune alicam ama benXaomi mi6 yeni aldim simdiye kadar samsung kullanmistim hep telefon buymus diyorum simdi
Hat ustune almak nedir?bunu bir arkadasta onerdi,hat ustune alicam ama ben
Yani pesin odeme degil, faturamin uzerine taksit odeyerek olucak.Hat ustune almak nedir?
Ben Huawei mate 20 lite aldım, memnunum. Görüntü kalitesi de güzelKızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
Sagol canım, inşallahAman aman sıkıntısız geçsin inşallah canım. Sağlıcakla kavuşun inşallah vakitlice
Buyursun gelsinler. Etimiz, balığımız, dolmamız, mezemiz, tatlımız, yemeklerimiz hazırgelecekler ...
Aaa senin madalyan daha gelmedi miAbi gelecekler demişken benim ikinci madalya ne zaman gelecek acaba
Teknik sorun çözülemediği için verilemiyormus, bari Emira SY olmayan birine hediye etAaa senin madalyan daha gelmedi mi
Bak bak, lafı aç sonra kaçYani Nevreste nin dayak yemesini mi istiyorsun ne yaptı kızcağız sana
Ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum xaomiyi oyle almak olmuyo mu?Yani pesin odeme degil, faturamin uzerine taksit odeyerek olucak.