- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.591
Teşekkür ederim canım
ya var ya kesinlikle bu kadar zor karar verdiğim bir oylama olmamıştı.
harikasınız hepiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım
Abla sorma ya. Dun konustuk bugun gitti tel, tam adini yazar misin bir bakayim telefonaSonunda kırdın mı
Huawei yi öneririm çekim kalitesi falan çok iyi:)
İşte, Sakaryalılar böyle yürekli
Hadi ya o kadar olmus mu nevo:))masallah her yere yetisiyosun:)Azerin canım bunu sen en iyi bilirsin:)6 yıldır sürüyor bu yarışma belki 50-60 kategori geçmiş ve ben 30 a yakın kategoriye katıldım ve 2 madalyam var.En son 2015 te aldım:)Yani şans diyelim belki bu sefer yine olacak yada olmayacak:)Kazanırsam bir daha kazansamda şansım yok zaten:)
Sony xperia c4 kullanıyorum memnunum kamerası çok güzel çekimlerimden anlaşılıyordurKızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
Aynen tarifler çok iddialı:)Hepimiz oy verirken zorlandık:)ya var ya kesinlikle bu kadar zor karar verdiğim bir oylama olmamıştı.
harikasınız hepiniz
Geçen yıl kız kardeşim aldı:)Hatta yakında @-cantanem- aldı o tam markasını söylesin:)Abla sorma ya. Dun konustuk bugun gitti tel, tam adini yazar misin bir bakayim telefona
O cak ayında 6 bitiyor canım:)7. yılımıza giriyoruz:)Hadi ya o kadar olmus mu nevo:))masallah her yere yetisiyosun:)
Tesekkur ederimEllerinize saglik hanimlar.. Enfes duruyorlar.. Kararsiz kaldim ve canim bi anda beyti cektigi icin oyumu ondan yana kullandim :))
Teşekkür ederimaklım Makyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve @Krmzblk yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))
Siz mi yaptınız harika görünüyor :)Oyunuz için teşekkür ederim:)
aklım Makyajkolik13 , Nevreste , _CaNanSu_ ve @Krmzblk yaptıklarında kalsa da oyumu gönlümle hamsili pilava verdim:))
Evet benim tarifim:)Siz mi yaptınız harika görünüyor :)
Bonus buralar çok fena kaç kendini kurtarGirmim girmim dedim duramadım.
Allahım sana geliyorummmm eşşşhedü en laaa..........
Hani sonuncu olacaktınBuralar karışmış