- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Bilmiyorum bende malesef arastirayim.Ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum xaomiyi oyle almak olmuyo mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bende malesef arastirayim.Ben turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum xaomiyi oyle almak olmuyo mu?
Azerin canım bunu sen en iyi bilirsin:)6 yıldır sürüyor bu yarışma belki 50-60 kategori geçmiş ve ben 30 a yakın kategoriye katıldım ve 2 madalyam var.En son 2015 te aldım:)Yani şans diyelim belki bu sefer yine olacak yada olmayacak:)Kazanırsam bir daha kazansamda şansım yok zaten:)Bu nevo kasten katiliyo bu yarismaya hedayeler yabanciya gitmesin diye
Canım çok teşekkür ederimKaç kategoridir gözümden kaçmıyor hep bana veriyorsunOyum nevresteme tabiysi
Yaaa bir kadin bu kadar becerikli olabilir mi
Ellerine saglik nevrosum
Hangisi? Manti mi yağlama miKAYSERIIIII
Hepsi harika yaaa acayip karnım acıktı. Burda hamilesi, emzireni var. Valla milletin bir yeri sisecek
Ikisini de çok severim. Ama mantı :)Hangisi? Manti mi yağlama mi
Ne güzel söylemişimBen değiştir deyince neden babanın uşağı mı var senin dedin yayani hatırlamıyorum da belki demişsindir
Sonunda kırdın mıKızlar telefonum kirildi. Bana acil telefon onerir misiniz.
Kullanisli sarji uzun gitsin kamera iyi olsun. Cok uc beklentim yok oyle iphone x gibi degil.
Maksimum 2 milyar olursa cok daha iyi olur
Benden kurtulamazsınız yine katılırımWuuuu sarma öne geçti. Bi kez daha birinci yapıp tahttan indirelim şu kadını artık
Abi avatarın süper olmuş :)Siz hangi yarışmada birinci olmuştunuz ? En güncelini verelim
Kekler yarışması sufle ile 1. olmuştu:)Siz hangi yarışmada birinci olmuştunuz ? En güncelini verelim
Teşekkür ederim canımSeçim yapmak çok zordu . Oyum Nevreste nin tarifine gitti Herkesin eline emeğine sağlık
Oyunuz için teşekkür ederim:)Offf şu kuru dolma aşkım hiç bitmeyecek