- 8 Haziran 2013
- 56.182
- 149.172
Yoğurma işlemini de sen mi yaptın ?Zavallı çiğköftem oysaki ne zorluklarla yapmıştım.Ne kadar gürültüye maruz kalmıştım. Kaç gün oldu hala sıfır bildirim gitsede böyle devam edecek galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurma işlemini de sen mi yaptın ?Zavallı çiğköftem oysaki ne zorluklarla yapmıştım.Ne kadar gürültüye maruz kalmıştım. Kaç gün oldu hala sıfır bildirim gitsede böyle devam edecek galiba
Yani Nevreste nin dayak yemesini mi istiyorsun ne yaptı kızcağız sanaZaten ordan aklıma geldi
Yani Nevreste nin dayak yemesini mi istiyorsun ne yaptı kızcağız sana
yok canım kullanmadım bildirim gidince kullancammSen oyunu kullandın mı?
Hepsini kontrol ettim, evet kullanmamışsınyok canım kullanmadım bildirim gidince kullancamm
Yarım saat ben yaptım yaklaşık 40 dk da komşumYoğurma işlemini de sen mi yaptın ?
Bildirimden sonra illaki oy alır. Benim kuşumu da fazla beğenen olmamış ben üzülüyor muyum, nasıl olsa kazanan 1kişi geride kalan 2.de olsa 3.de olsa yenilecek, biz alıştık sen de alışırsınZavallı çiğköftem oysaki ne zorluklarla yapmıştım.Ne kadar gürültüye maruz kalmıştım. Kaç gün oldu hala sıfır bildirim gitsede böyle devam edecek galiba
Zor valla, hamile halinle ıyı yapmışsın. Daha oy alır, bildirim gitsin :)Yarım saat ben yaptım yaklaşık 40 dk da komşum
Komşunun çocuklarda vardı birinde telefon çizgi film izliyordu son ses. Biri ağlıyordu eve gidelim biride köfte yicem diye bizi sıkıştırıyordu.
Eğil kalk eğil kalk yordu valla fotoğraf güzel değil diye seçilmiyorsa bilmem ama çiğköfteyi bilen ne kadar zor yapıldığını bilir.ve hiç sıcak su koymadım yumuşasın diye.
Üzülmemin sebebi 1. Olmamak değil ki bir oy bile almaması şimdiye kadar. :/ yoksa kaybetmeye alışık bünyemBildirimden sonra illaki oy alır. Benim kuşumu da fazla beğenen olmamış ben üzülüyor muyum, nasıl olsa kazanan 1kişi geride kalan 2.de olsa 3.de olsa yenilecek, biz alıştık sen de alışırsın
vayy yiğidim öperim yanaklarından...
Yarım saat ben yaptım yaklaşık 40 dk da komşum
Komşunun çocuklarda vardı birinde telefon çizgi film izliyordu son ses. Biri ağlıyordu eve gidelim biride köfte yicem diye bizi sıkıştırıyordu.
Eğil kalk eğil kalk yordu valla fotoğraf güzel değil diye seçilmiyorsa bilmem ama çiğköfteyi bilen ne kadar zor yapıldığını bilir.ve hiç sıcak su koymadım yumuşasın diye.
Zor gerçekten. Ne yapalım artık hayırlısıZor valla, hamile halinle ıyı yapmışsın. Daha oy alır, bildirim gitsin :)
Hiç yapmadım ama zahmetli oldugunu biliyorum
Koydukları görüntüye biz karar veremiyoruz ki
şu görüntü daha iştah kabartıcı duruyor sanki... benim fikrim :)
Yani içimiz kuruduAslanım benim
Artık kopsun dananın kuyruğu
yok rica edebilirsin canım.. hangisini istiyorsan Nevoşa söyle..Koydukları görüntüye biz karar veremiyoruz ki
Tamam söylim bari Nevreste oylama fotoğrafı olarak can09 un attığını koyabilir misin sana zahmetyok rica edebilirsin canım.. hangisini istiyorsan Nevoşa söyle..
Eline koluna diline yuregine saglik, cok şükür@Kazen abi beklemekten yıldık bildirim ne zaman gidecek, sormaktan da çekiniyoruz ama
Hayırlısı canımZor gerçekten. Ne yapalım artık hayırlısı
Birinin bunu yapması gerekiyorduEline koluna diline yuregine saglik, cok şükür
İşte, Sakaryalılar böyle yürekli@Kazen abi beklemekten yıldık bildirim ne zaman gidecek, sormaktan da çekiniyoruz ama