- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.982
- 43
Ben erkenden yapayımAnam bu nedir herkes sonlarda yapicam diyor:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erkenden yapayımAnam bu nedir herkes sonlarda yapicam diyor:))
Sen madalyali biz madalyasiz:)) haddimi bilirim ben : (Korkun benden
Valka bi degisiklik yapalim nevos:)Ben erkenden yapayım
Kafama göre yapsam olur muYok benim 2 tarif birbirinden alakasız senin ki tek ve benzer
Valla ya benimde pilim bitik bugun yine.. yaslaniyom bence eskiden banamisin demezdim simdi herseyden yoruluyorumÇok yoğunum canım :)Bugün bir arkadaş ben kurstayken aradı.Dedim kusura bakma bakamadım kurstaydım:)Diyor ki : sen bir de kursa mı gidiyorsunNasıl yetişiyorsunAkşama kadar bitmiyor işim ama özellere gün boyu cevap verdim:)
Ne demek hâd bilmek canım, hepimiz eşitiz buradaSen madalyali biz madalyasiz:)) haddimi bilirim ben : (
Takiliyorum iste canim:))Ne demek hâd bilmek canım, hepimiz eşitiz burada
Değil mi ilk ben yapayımValka bi degisiklik yapalim nevos:)
Olmaz mutlaka bir İl'e uygun olmalı:)Kafama göre yapsam olur mu
Ben de yoruluyorum ama kafam dağılıyor:)Valla ya benimde pilim bitik bugun yine.. yaslaniyom bence eskiden banamisin demezdim simdi herseyden yoruluyorum
Sende sevdin değil mi ?Ma sn kısaca C A N O un dediği gbi muzlu puding de
Eyvah, YandıkMemleket Trabzon OF bir tarifim var ve ben onu yapacağım.. Nevreste canimcim hele Bir ozele gel bakim benim bu tarif olurmu
pazartesi Aksamı kan vercem, Allah kısmet ederse :)Hayırlı olsun canım ne zaman belli olacakmış?
Sende sevdin değil mi ?
Eyvah, Yandık
pazartesi Aksamı kan vercem, Allah kısmet ederse :)
Sen diyince bi hoş oluyor cinim
Hay maşallahBen yarışmaya katılacağım tarifi biraz önce yaptım be yidim o kadar basit ama lezzetli iki günde bir en fazla yaparım çok seviyorum :) bir sonrakinde artık güzel bi sunumla paylaşırım
Olmaz mutlaka bir İl'e uygun olmalı:)
Araştırma yapmanızı istiyoruz:)
O iş bendeAraştırma yapmanızı istiyoruz:)
YaptımAraştırma yapmanızı istiyoruz:)