- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
RoSsSs daha iyi
Sen öyle tanidign için sevmiş olabilirsin canmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RoSsSs daha iyi
ince bilek kızzzzzz nereyesunnnnnn yap bi yemek keyfimiz yerine gelsin
denizim benim memleket belli :) söyle sibele benden umut yok hahahahaaa@DenizinYosunKokusu kızzzzz seni de bekliyorum burayaaaaaa
Hepsi çok iddialıVouvvvv sansmz yine yok
Ay daha 24 saat geçmedi valla bence 40 tarif gelecek ayyy korkunçSaydım 26 olmuş
Sizin memleket olması şart değil:)denizim benim memleket belli :) söyle sibele benden umut yok hahahahaaa
Belli olmaz bakalım:)Ay daha 24 saat geçmedi valla bence 40 tarif gelecek ayyy korkunç
Korkut bizi korkut sonra kaçıp gidince korkak diyorsunHepsi çok iddialı
Kesin kesin öyle olacakBelli olmaz bakalım:)
Ama hepsi iddialı diyorum senin tarif dahil:)Korkut bizi korkut sonra kaçıp gidince korkak diyorsun
Kanmayın mesela benim tarifim iddialı filan değil hiçKorkut bizi korkut sonra kaçıp gidince korkak diyorsun
Ama hepsi iddialı diyorum senin tarif dahil:)
Merhaba canım arada sohbete gel bizim için yeterliKendinden ve bebişinden güzel haberler bekliyoruz:)
Bence iddialı bir tarif:)
Bu sefer emn değilimm abla :)
Benmki de değilKanmayın mesela benim tarifim iddialı filan değil hiç
Öyle tabi ki:)Benim gözüm üzerinizdeİnşallah bakalım
Gönüllerimiz beraber o da yeter :)
Abla tercihine güvenerek katılıyorum iki tarif önerdim ablama inşallah koca koca tarifler arasında ezilmemHepsi çok iddialı
Sen öyle diyorsan öyledir ablacmmBence iddialı bir tarif:)
Tabi tabi kesin öyleKanmayın mesela benim tarifim iddialı filan değil hiç
Sen bilirsin canım dilersen diğerini seçebilirsin:)Abla tercihine güvenerek katılıyorum iki tarif önerdim ablama inşallah koca koca tarifler arasında ezilmem
Benim tarif kadar olmasadaSen öyle diyorsan öyledir ablacmm