- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Ben bunun tarçınlısını yapıyorum, aynı tarif içinde 1 su bardağı ceviz var yine, öyle mi yapsamÖzelliği kahve canım bu kurabiyenin, sana bu aralar yaramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunun tarçınlısını yapıyorum, aynı tarif içinde 1 su bardağı ceviz var yine, öyle mi yapsamÖzelliği kahve canım bu kurabiyenin, sana bu aralar yaramaz
aaa ne zaman kızdım aşk olsunŞimdi bahane arama sen bizi unuttun ilgilenmiyorsunHem geçen kategoride yapmadığın için bir şey söyledim bana kızdın ,ben bir daha seni zorlar mıyım
Sınav ne zaman Kpss sınavı mı?aaa ne zaman kızdım aşk olsun
Olabilir canımBen bunun tarçınlısını yapıyorum, aynı tarif içinde 1 su bardağı ceviz var yine, öyle mi yapsam
İyi akşamlar canımİyi akşamlar hepinize kızlar @LezzetliCipetpet doğum oldu mu acaba @Emira SY
nasılsın ablamİyi akşamlar canım
Senin tarifte çok iç gıcıklayıcı balım
Canım hayırlı olsun.Analı babalı sağlıkla büyüsün inşaallahKusura bakma kaçırmışımTeşekkür ederim canım
Çok şükür aldık kucağımıza, kavuştuk meleğimize
İyiyim canım sağol sen nasılsınnasılsın ablam
Olabilir canım
Allah daha iyi etsin inşallah bizde iyiyiz çok şükür iyileştim oğlanı uyuttum erkenci kuş izliyoruz eşimleİyiyim canım sağol sen nasılsın
Allah iyilik versinAllah daha iyi etsin inşallah bizde iyiyiz çok şükür iyileştim oğlanı uyuttum erkenci kuş izliyoruz eşimle
Şükret ya benim bir oyum bile yok (Hamdolsun canım benim, iyiyim şükür.
Birde tek oyla kalmasam
Daha bildirim gitmediBildirim gidince her şey değişecek:)Şükret ya benim bir oyum bile yok (
Köfteler oysuz kalıyor demekkiŞükret ya benim bir oyum bile yok (