- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Hadi inşaallah:)))Daha bildirim gitmediBildirim gidince her şey değişecek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaallah:)))Daha bildirim gitmediBildirim gidince her şey değişecek:)
Bildirimsiz öyle görünüyorKöfteler oysuz kalıyor demekki
Evet eksik yazılmış:)Nevreste abla sayfanın üst kısmındaki yarışma tanıtımında ' yörsel' yazıyor yanlış yazılmış farkettiniz mi :)
Dedim acaba kimse farketmedimiEvet eksik yazılmış:)
Olur öyle hatalar:)Dedim acaba kimse farketmedimi
Öyle olmuşOlur öyle hatalar:)
Çok farkedilmemiştir:)
Bildirimsiz öyle görünüyor
Siz onu bildirimden sonra görün
Tesekkurler canımKuramizi çektik oğlumla kızlar hepinizin ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Favorilerimi yazdim
Eki Görüntüle 2209033
Kestik
Eki Görüntüle 2209034
Ters cevirdim ve oğluma birini sec dedim
Eki Görüntüle 2209035
Eki Görüntüle 2209036
Ellerine emeğine sağlık canımTesekkurler canım
Başın sağolsun mekanı cennet olsun cok gencmis rabbim her daim yuregini genis tutsun canimBaşın sağolsun canım çok zor bende 5 yaşındayken kaybettim annemi oda akciğer rahatsızlığı interstisyel DİE bi hastalık 27 yaşında vefat etmiş
En guzel careyi ben buldum yalnizne kendimi uzdum ne de sizleriKura çek canım, biz onda çare bulduk.
Başın sağolsun canımBaşın sağolsun canım çok zor bende 5 yaşındayken kaybettim annemi oda akciğer rahatsızlığı interstisyel DİE bi hastalık 27 yaşında vefat etmiş
Onu pek uygun bulmadığımızdan, biz kendimize oy kullanmıyoruzEn guzel careyi ben buldum yalnizne kendimi uzdum ne de sizleri
Allah sabır versin. Mekanıni cennet eylesin insaAllah. Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) komşu eylesin.Annem vefat etti kizlar
Niye uygun olmasa yonetim izin vermezdi herhaldeOnu pek uygun bulmadığımızdan, biz kendimize oy kullanmıyoruz
Amin canım Allah razı olsunBaşın sağolsun mekanı cennet olsun cok gencmis rabbim her daim yuregini genis tutsun canim
sağolasın canım Allah razı olsunBaşın sağolsun canım
Hayır canım, kendine de oy verebilirsin, bu herkesin hür iradesi. :) yanlıs anlama olmasın. Arkadaslar oyle espri mahiyetinde söylemişlerdir :)Ayrica niye kendime oy verdigimi de soyliyeyim madem konu acildi
Simdiye kadar bi cok yemek yarismasina katildim belki de o zamanlar bazilariniz buraya uye bile degildi hic birinde kendime oy vermedim
Bu sefer kendime oy verdim cunku burdaki yemeklerin hepsi benim yemegim haric Turkiyenin yoresel yemekleri.yorumlardan da anladigim uzere buyuk ihtimal size yabanci olan tadini bilmediginiz ve s.yemek oldugundan benim tarifim cok az oy alacak.o yuzden kendi ulkemin mutfaginin yemegi oysuz kalmasin diye oyladim.
Ayrica bu uygun olmasa dedigim gibi yonetim izin vermezdi