Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar şekerler
Nasılsın canımHayırlı akşamlar canlarım
İyiyim canım, o ses Türkiye izliyorum. Sen nasılsın, neler yapıyorsun ?Nasılsın canım
İyidir canım sen nasılsınNasılsınız canlar?
Ben iyiyim sen nasılsın?Nasılsınız canlar?
Hamdolsun canım benim, iyiyim şükür.İyidir canım sen nasılsın
Şükür kuzucumBen iyiyim sen nasılsın?
İyiyim canım çok şükürBugün oğlumla biraz ders çalıştık:)3.5 gibi arkadaş aradı ona gittim:)Sonra eve geldim yemek vs...Kurabiye yaptım.Biraz uydurma yaptım çok güzel olmuş:)Kızlar diyor ki anne lütfen ne koydun yaz sonra unutuyorsun aynısını tutturalımİyiyim canım, o ses Türkiye izliyorum. Sen nasılsın, neler yapıyorsun ?
Şaka yapıyorsunEn çok ben merak ediyorum
Tabi bizim oylar yüzlerceye ulaşmış senin tarif 1 de kalmış çok üzücüHamdolsun canım benim, iyiyim şükür.
Birde tek oyla kalmasam
Hayır cidden merak ediyorum:)Şaka yapıyorsun
Bizimde erkenci kuş açık:)Biz de kuzuyla tavla oynuyoruz.. bir taraftan da erkenci kus acik
Şükür kuzucum
maşallah her zamanki gibi formundasınİyiyim canım çok şükürBugün oğlumla biraz ders çalıştık:)3.5 gibi arkadaş aradı oan gittim:)Sonra eve geldim yemek vs...Kurabiye yaptım.Biraz uydurma yaptım çok güzel olmuş:)Kzıalr diyor ki anne lütfen ne koydun yaz sonra unutuyorsun aynısını tutturalım
Benim boş zamanım yok:)
maşallah her zamanki gibi formundasın
Kızlar haklı, hemen tarifi not alsaydın bizde faydalanmış olurduk
yasminsay senin süper bir kurabiye tarifin vardı, nasıl yapıyorsun?
Kurabiye yapacağım mecburBenim boş zamanım yok:)
Vita yağı ile yaptım.Normal un kurabiyesi gibi ama kakaolu olunca çok muhteşem bir şey olmuş