- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.990
- 43
Sağol canım canın mı çekti yoksaKurabiye yapacağım mecbur
Ellerine saglık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım canın mı çekti yoksaKurabiye yapacağım mecbur
Ellerine saglık canım
Evet ama tadı efsane bir tarif olmalı, size güveniyorumSağol canım canın mı çekti yoksa
Daha yeni kurabiye yarışması yaptık onlara bak canın en çok hangisini çekerse onu yap:)Evet ama tadı efsane bir tarif olmalı, size güveniyorum
yasminsay dan, haber bekliyorumDaha yeni kurabiye yarışması yaptık onlara bak canın en çok hangisini çekerse onu yap:)
Versin bizde nasiplenelim:)
UlaşacakTabi bizim oylar yüzlerceye ulaşmış senin tarif 1 de kalmış çok üzücü
BekliyoruzVersin bizde nasiplenelim:)
Hadi inşaallahUlaşacak
Son günler gidiyor:)Bildirim ne zaman gidicek
Favorilere eklesek:)Bekliyoruz
Kağıdı kalemi hazırlayın bacılar
Evet tabii ki.. kuru dolma bayilirimm.. bizim burda mardinli ablamiz var onlarin sumagiyla yapiyor eksili harika oluyorrr..Hayır cidden merak ediyorum:)
Favorilerine girdim mi
Hayırlısı olsun canımEvet tabii ki.. kuru dolma bayilirimm.. bizim burda mardinli ablamiz var onlarin sumagiyla yapiyor eksili harika oluyorrr..
Aslinda ben demistim guzel yaptiysa oyum onun diye ki guzel yapmis ama 3 4 tarif aklimi karistiriyor.. bakalim napcaz
maşallah her zamanki gibi formundasın
Kızlar haklı, hemen tarifi not alsaydın bizde faydalanmış olurduk
yasminsay senin süper bir kurabiye tarifin vardı, nasıl yapıyorsun?
Sen anladin tabi demiHayırlısı olsun canım
Sagol canım, teşekkür ederim. Ekran görüntüsü aldım. Yapacağım. Kahve katmasam olur mu?Vereyim canım
Malzemeler
Dışı için;
- 1 tatlı kaşığı granül kahve (suda çözülen kahvelerden nescafe gibi)
- 2 tatlı kaşığı sıcak su
- 125 g tereyağı
- 1 yumurta sarısı
- Yarım çay bardağı şeker
- 1,5 su bardağı un
- 1 su bardağı çekilmiş ceviz
Önce kahveyi 2 tatlı kaşığı sıcak su ile aç.
- Şeker
Ardından tereyağı, yumurta sarısı, şeker ile yoğurmaya başla, özleşince açmış olduğun kahveyi ekle ve yoğurmaya devam et. Unu ekle yoğur, hamur özleşince cevizi ekle canım.
Bir kaseye şeker dök ve hamurdan ceviz büyüklüğünde parça alıp yuvarla, ardından şekere bula ve yağlı kağıt serilmiş tepsiye diz.
180 derece ısıtılmış fırında pişir.
Bu kadar
Aynen öyle canım nasip artık:)Sen anladin tabi demi
Oylr hayirlisi kimin hakkiysa o kazansin..
Özelliği kahve canım bu kurabiyenin, sana bu aralar yaramazSagol canım, teşekkür ederim. Ekran görüntüsü aldım. Yapacağım. Kahve katmasam olur mu?