- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
merhaba canımherkese merhaba.
oylama başlamış haberim yok. gerçi kategori başladığındada haberim yoktu sonradan gördüm etiketlenmediğim için
neyse gidiyim de oyumu kullanayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canımherkese merhaba.
oylama başlamış haberim yok. gerçi kategori başladığındada haberim yoktu sonradan gördüm etiketlenmediğim için
neyse gidiyim de oyumu kullanayım bari
Hayırdır, bu neyin hazırlığıİyi aksamlar kizlar, bildirim gitse de heyecan başlasa.
Çok yoruldum bugun. Dunyanin sarma,dolmasini yaptım
sagol canim, aslinda hazırlık degil tek çeşit yemek yapiyim dedim, bir baktim bir tencere oldu. Yaprağı kardesim cok seviyor, lahanayı ben, kuru dolma çeşitlerini de esim. Herkese uysun derken ooooo bi tencere olmus haberim yokHayırdır, bu neyin hazırlığı
Ellerine sağlık canım
merhabaa küstüm hepinizemerhaba canım
merhabaa küstüm hepinize
Benim basmaymışBenimki mi :))
Rabbim yattığı yerde huzur versin canım
Amin canım doğruVeren Allah, Alan Allah... Elden hiç bişey gelmiyor canım benim. Mekanı cennet olsun.
çok teşekkür ederim canım benmherkesin eline sağlık oyum mantıdan yana oldu. çok severim gurtmingotam başarılar
Afiyet olsun canım :)sagol canim, aslinda hazırlık degil tek çeşit yemek yapiyim dedim, bir baktim bir tencere oldu. Yaprağı kardesim cok seviyor, lahanayı ben, kuru dolma çeşitlerini de esim. Herkese uysun derken ooooo bi tencere olmus haberim yok
beni sorarsan seni sınava çalışıyor diye rahatsız etmek istemedim, diğerlerini bilememmerhabaa küstüm hepinize
Teşekkürler efenimMerhabalar
Oylama baslamisss
Hepsi cok guzel gorunuyor
Su an tokum ama canim neler neler cekiyor
Hepinize basarilar diliyorum
Ben, bana oy vermeyeceğini bildiğim için sormuyorumMerak etmiyor musunuz kimler favorim kime oy vericem
Ben, bana oy vermeyeceğini bildiğim için sormuyorum