- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Meraklıyim ben zaten gec yatiyorum değer kac cikcak merak ediyorum hayirlisi olsunSiz bilirsiniz uykusu gelen yatabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraklıyim ben zaten gec yatiyorum değer kac cikcak merak ediyorum hayirlisi olsunSiz bilirsiniz uykusu gelen yatabilir
Bilmem erkek gibi geliyor. Eşim de bende rüyada öyle gördük, tabi bilemeyiz. Sağlıkla sıhhatle gelsinde fark etmiyor. Belki de ikiz olacakAminnnn cumlemizin canmm
Sen ne hissediyorsun ikinci için
Ayyy hadi hayırlısı (;Bilmem erkek gibi geliyor. Eşim de bende rüyada öyle gördük, tabi bilemeyiz. Sağlıkla sıhhatle gelsinde fark etmiyor. Belki de ikiz olacak
Valla bizde çok merak ediyoruz, eşim benden meraklı. Dedim ben giderim gündüz, olmaz dedi. Gece gider 12 de veririz dediMeraklıyim ben zaten gec yatiyorum değer kac cikcak merak ediyorum hayirlisi olsun
Ayyy hadi hayırlısı (;
Aynen en az 20 tarif olacakKomple katılıyoruz nasipse
Merhaba canım arada sohbete gel bizim için yeterliKendinden ve bebişinden güzel haberler bekliyoruz:)Nevreste abla yukarıdaki duyuruda yanlışlıkla yörsel yemekler yazılmış :)
Bu arada katılacak herkese başarılar dilerim ben epey ağırlaştım katılmam mümkün değil malesef bu sefer
Hayırlı olsun çok yakışmış:)
Yine yenidenAynen en az 20 tarif olacak
Sen de kimsinYine yeniden
BynkoalaSen de kimsin
Saydım 26 olmuşYine yeniden
Vouvvvv sansmz yine yokSaydım 26 olmuş
RoSsSs daha iyiMa sn kısaca C A N O un dediği gbi muzlu puding de
Gel bakalımMemleket Trabzon OF bir tarifim var ve ben onu yapacağım.. Nevreste canimcim hele Bir ozele gel bakim benim bu tarif olurmu
Hayırlı olsun canım ne zaman belli olacakmış?Valla banada öyle geliyor. 4. Günden beri iki çizgi görüyorum