- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Minik meleklerimBaksana bakirelik yazan ilk kim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik meleklerimBaksana bakirelik yazan ilk kim:))
Iste ona diyorum akil fikir nerde:))Minik meleklerim
Beni ezecek herkes tarifiyle : (Niye herkes tontriko nün ne yapacağını soruyor?Bunu çok merak ettim
Bence de buradaki herkes bilenmiş sanaBeni ezecek herkes tarifiyle : (
Allah bir nefeste kurtarsın canımNevreste abla yukarıdaki duyuruda yanlışlıkla yörsel yemekler yazılmış :)
Bu arada katılacak herkese başarılar dilerim ben epey ağırlaştım katılmam mümkün değil malesef bu sefer
Isim zor : (Bence de buradaki herkes bilenmiş sana
Iste ona diyorum akil fikir nerde:))
Amin canım, Salı gecesi 12 de hastanedeyim, eşim gündüz evde yok. Sonucu almadan eve gelmem pazartesi Aksamı yaniC A N O canim dunku teste gore bu baya koyulaşmış haydi hayirlisi uğurlu olsun. Saglicakla kucakla. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. Kanla tescillemek kaldi geriye. İkiz olabilir sanki
Allah bir nefeste kurtarsın canım
Sunumunu merak ediyor bence herkes sahalara çok hızlı giriş yaptınBeni ezecek herkes tarifiyle : (
Cx beş sene sonra artikSağol şekerim, darısı sana
Başka sefere artık
Yani düşünüyorsun bitane dahaCx beş sene sonra artik
İkisi de biraz buyudukten sonra neden olmasjnYani düşünüyorsun bitane daha
Ee o halde bizde burda nobetteyiz. Sonucu gormeden uyumayiz
Amin canım, Salı gecesi 12 de hastanedeyim, eşim gündüz evde yok. Sonucu almadan eve gelmem pazartesi Aksamı yani
Belkide, hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin :)İkisi de biraz buyudukten sonra neden olmasjn
Belki bi kızım olur
Siz bilirsiniz uykusu gelen yatabilirEe o halde bizde burda nobetteyiz. Sonucu gormeden uyumayiz
Aminnnn cumlemizin canmmBelkide, hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin :)