- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Bende biraz takıntılıyım sanırım bu konularda
Diş hekimi yakınım da yok
Yaa ne bileyim değişik geliyor bana...
Diş alışverişi yapiyormuş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende biraz takıntılıyım sanırım bu konularda
Diş hekimi yakınım da yok
Ay havuc cok yakisiyo pirinc pilavinA:)Ozbek pilavı Eki Görüntüle 2208829
İçinde 1 bardak yağ bı bardak yoğurt 2 silme çay kaşığı kabartma tozu 1 silme çay kaşığı karbonat bı yumurta beyazı aldığı kadar un hatırladığım buHangi tariften bahsediyosunuz:) bende yspmak istiyorumda mayasiz pogca
Banada.. evde her zaman 1 tane bulunur buzdolabinda.. aniddn pogca lahmacun bazlama yapsbilirim:)Öyle bir takıntım yok, fakat yaş maya daha pratik ve aktif geliyor bana.
Peynirli mi yapiyosunuz bunu?İçinde 1 bardak yağ bı bardak yoğurt 2 silme çay kaşığı kabartma tozu 1 silme çay kaşığı karbonat bı yumurta beyazı aldığı kadar un hatırladığım bu
150 gr tereyağı, 2 yumurta, yarım bardak sıvıyağ, 1 bardak yoğurt, 1 paket kabartma tozu, tuz ve unHangi tariften bahsediyosunuz:) bende yspmak istiyorumda mayasiz pogca
İstediğini köy ben lor peynirli yaptım dün minik minik yaptım poğaçalar i çok güzel oldu :)Peynirli mi yapiyosunuz bunu?
İster peynirli, ister kıymalı. Ama en güzeli zeytinlisi. İster dereotluPeynirli mi yapiyosunuz bunu?
Senin tarifi farfarkliymis :)150 gr tereyağı, 2 yumurta, yarım bardak sıvıyağ, 1 bardak yoğurt, 1 paket kabartma tozu, tuz ve un
Yapayim bende:)) peynirli favorimdir her zaman:)İstediğini köy ben lor peynirli yaptım dün minik minik yaptım poğaçalar i çok güzel oldu :)
Aaa ciddi mi? Esim cok seviyo zeytinli pogaca mutlaka yaparim her pogcadaİster peynirli, ister kıymalı. Ama en güzeli zeytinlisi.
Bende patatesli sevmiyorum böreği poğaçası illa peynir olacak :)Yapayim bende:)) peynirli favorimdir her zaman:)
Çocukluğumdan beri yaptığım tarif canımSenin tarifi farfarkliymis :)
Patateste karbonhidrat ta ekmek arasi ekmek gibi oluyo biraz:) patatesi ben halujda severim:)Bende patatesli sevmiyorum böreği poğaçası illa peynir olacak :)
Ayyy, Allahtan tokumPatateste karbonhidrat ta ekmek arasi ekmek gibi oluyo biraz:) patatesi ben halujda severim:)
Evet oda çok güzel gözüküyorAyyy, Allahtan tokum
Kaç gündür canım istiyor, dünde hatta hıngel tarifi eklendi.
Yapsam mı dedim ve şükür vazgeçtim
Benim gozum ordaki mantida zaten bide hingel dedigin gibi beni benden aldi.. yaw su hamura dayanamiyorum nedenseAyyy, Allahtan tokum
Kaç gündür canım istiyor, dünde hatta hıngel tarifi eklendi.
Yapsam mı dedim ve şükür vazgeçtim