- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Çok güzel olmuş, efsaneNaziklerin Ali’nin ustasına yaptırdım
Sağolasın bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuş, efsaneNaziklerin Ali’nin ustasına yaptırdım
Sağolasın bacım
Çok güzel olmuş, efsane
Sağol ablacım sanada evet yaa tüm gün yeni oyunlar bulmaya çalıyoruz uyuyunca yemekti temizlikti derken hemencecik akşam oluyor zaten internette yok zaten temizliğe vurdum kendimiAllah kolaylık versin canımSen evde yapacak bir şeyler mutlaka bulursun
Aynen hepimiz merakla bekliyoruz
Ellerine sağlık canım süper görünüyor tatlın 1 dilim aksak fena olamazdı hani
En güzeli canım internet çok zaman kaybettiriyor:)Sağol ablacım sanada evet yaa tüm gün yeni oyunlar bulmaya çalıyoruz uyuyunca yemekti temizlikti derken hemencecik akşam oluyor zaten internette yok zaten temizliğe vurdum kendimi
Ellerine sağlık canımVurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583
Kalpten gittim ben şuanda tamam yani öldum sayin.Vurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583
Ellerine sağlık canım süper görünüyor tatlın 1 dilim aksak fena olamazdı hani
Ellerine sağlık canım
Kalpten gittim ben şuanda tamam yani öldum sayin.
ah be ne yenirdi simdi, afiyet olsunn
Mideler perişannnVurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583
Bah hele neyse artik o yiyecegin sey:)) zaten bi yarinin kaldi bitti gun:)Tamam yarın yapıyorum öğlen i bulmaz heralde kız durrusa sabahtan başlayacağım çocukları gönderip ayyy çok heyecanlıyım yapmak için yapmaktan ziyade sonrasında yiyecek olmam heyecanlandırıyor
Ohaaaaaaaaaa ohaaa ohaaa gebertcem seni: ( ya ben neden yspamiyorum bunu soyler misin: ( ezik miyim neyim : (Vurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583
Mideler perişannn
Mükemmel görünüyor gülüm eline sağlık
Ohaaaaaaaaaa ohaaa ohaaa gebertcem seni: ( ya ben neden yspamiyorum bunu soyler misin: ( ezik miyim neyim : (
Dur yarın edeyim tehdit tarifi ekledikten sonraTehtid etsene bizi sebepsiz olmaz şimdi bu
Toplaşın gelin bacımyasminsay çok leziz olmuşum bacım 1. Oldun aslında hepimize yidirmen lazımdı
Vurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583