- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Sağol canım, zaten bi iş yaptığım yok. Isleri yemekleri eşim yapıyor. Ben sadece çocukla ilgileniyorum :)Sanada kolay gelsin canim yorma kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım, zaten bi iş yaptığım yok. Isleri yemekleri eşim yapıyor. Ben sadece çocukla ilgileniyorum :)Sanada kolay gelsin canim yorma kendini
Ben hemen yapmican insan sıkılıyor beklemekten sonraNerde bu konular millet:)) henuz kimse bise yapmamis:)))) cohhh ayip yaptiginiz cooohh:))
Neymiş neymişTahmin ettiğim şey kesin :)
Bakıra koyacağı kesin tontrikoHayatta söylemem
Süprizi kaçmasın
Sadece tahmin yani...
Belki başka birşeydir
Dogruda banlaniyim sonra : (Ben hemen yapmican insan sıkılıyor beklemekten sonra
Neymiş neymiş
Hahaha dusunmem lazim bakir hangi kaba olur diye aguhahaBakıra koyacağı kesin tontriko
Senin yaptıkların genelde bakirelik oluyor bana da bakır lazımHahaha dusunmem lazim bakir hangi kaba olur diye aguhaha
Ne yapacaksın
Bakirelik derken:)) aguhsha aklin fikrin nerde senin aguhahaSenin yaptıkların genelde bakirelik oluyor bana da bakır lazım
Bana yolla bari
bakır dan bakirelik ne alaka kızBakirelik derken:)) aguhsha aklin fikrin nerde senin aguhaha
Canımmmmm test yaptırdın mııııı halaya başlıyorum yaptıysannnTarifimi kaptım, Allahtan bişey olmazsa katılacağım :)
İdrar testi yapıyorum hergün, çift çizgiCanımmmmm test yaptırdın mııııı halaya başlıyorum yaptıysannn
Oyyyyyyyyyyyyy maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 41 kere hadi inşallahhhhhhhhhhhh Allah’ım nasip etsinnnnn ohhhhhhh yandan yandan haydennn halayaaaaaİdrar testi yapıyorum hergün, çift çizgi
Bu halaylari salı günü de isterim ama Rabbim sana ve her isteyene nasip etsinOyyyyyyyyyyyyy maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 41 kere hadi inşallahhhhhhhhhhhh Allah’ım nasip etsinnnnn ohhhhhhh yandan yandan haydennn halayaaaaa
Teşekkür ederimKolay gelsin şimdiden :)
hayırlı olsun canım, prolugun :)
Salı mıııı sabahtan buradayım o gün de aminnnnnn inşallah vardır bebeğin seninledir Rabbim emanetini nasip etsin herkese bana da yasminime de tabiki tüm isteyenlere de aminnnnnnnnnnnnBu halaylari salı günü de isterim ama Rabbim sana ve her isteyene nasip etsin
Maşallah.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinBu halaylari salı günü de isterim ama Rabbim sana ve her isteyene nasip etsin
Amin canım buda bugünkü testimSalı mıııı sabahtan buradayım o gün de aminnnnnn inşallah vardır bebeğin seninledir Rabbim emanetini nasip etsin herkese bana da yasminime de tabiki tüm isteyenlere de aminnnnnnnnnnnn
Amin canlarSalı mıııı sabahtan buradayım o gün de aminnnnnn inşallah vardır bebeğin seninledir Rabbim emanetini nasip etsin herkese bana da yasminime de tabiki tüm isteyenlere de aminnnnnnnnnnnn
Amin canım Allah razı olsun :)Maşallah.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
İlk ben gördüm, ilk ben gördümAmin canım buda bugünkü testimEki Görüntüle 2202246