Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Kizim bu gece sadece iki saat uyudu, sanki gunlerdir uyuyormusta butun enerjisini toplamis gibiydi. Haliyle bende uyumadim. O anca sizdi, bende biraz miskinlik yapiyim. Ogleden sonra yuklerim. Zaten pek matah birsey olmadi oyuzden heyecan yapmiyorum yuklemek icin
Sabah sabah ne güzel bir haber bu Emira ne zaman doğuruyor diyecektim doğurmuş bileİyice performansım düştü,önceden herşeyden haberim olurdu Allah sağlıklı uzun ömür versin LezzetliCipetpet @Emira SY
Evet canım, minik surat, minik dudak, minik burun Sezeryan oldu, biraz ağrılarım var daha tam yiyemedim fıstığımı, inşallah bi ayaklanayım size de bi merhaba fotoğrafı atacağım
Sabah sabah ne güzel bir haber bu Emira ne zaman doğuruyor diyecektim doğurmuş bileİyice performansım düştü,önceden herşeyden haberim olurdu Allah sağlıklı uzun ömür versin LezzetliCipetpet @Emira SY
Canımsın, Allah razı olsun Tam bir hafta önce, geçen perşembe doğum yaptı ablam da canım. Minnoşların arası bir hafta oldu, ikiz gibi büyürler inşallah