Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son istediğin:)Hangi tarif
Patlamasın hadi ekle canım:)Ben tarifimi yaptim,,hatta yedim. Fakat resim yuklemeye firsatim olmadi. Bu gidisle elimde patliycak resimler
Günaydın canım iyiyim çok şükürİyiyim canım, hamdolsun bugünüme
Sen nasılsın?
Patlamasın hadi ekle canım:)
Kizim bu gece sadece iki saat uyudu, sanki gunlerdir uyuyormusta butun enerjisini toplamis gibiydi. Haliyle bende uyumadim. O anca sizdi, bende biraz miskinlik yapiyim. Ogleden sonra yuklerim. Zaten pek matah birsey olmadi oyuzden heyecan yapmiyorum yuklemek icinPatlamasın hadi ekle canım:)
Teşekkür ederim canım
burnunu yediğim öyle güzel mi burnu maşallah.. kızımın te ultrasonda belli oluyordu fındık burun doğdu o daTeşekkür ederim canım
Çok şükür aldık kucağımıza, kavuştuk meleğimize
Sabah sabah ne güzel bir haber buTeşekkür ederim canım
Gittim canım, kalp atışını duyduk. Gelişimi gayet iyi. Sadece tedaviden dolayı yumurtalar büyümüş. Takip edilecek dedi. Bol su ve yürüyüş dedi.C A N O nasılsın haberlerini bekliyorum, sabahtan gideceğim demiştinn.
Doğumun oldu mu canım, hayırlı evlat olsun. Rabbim analı babalı büyütsün.Teşekkür ederim canım
Evet canım, minik surat, minik dudak, minik burunburnunu yediğim öyle güzel mi burnu maşallah.. kızımın te ultrasonda belli oluyordu fındık burun doğdu o da
Canımsın, Allah razı olsunSabah sabah ne güzel bir haber bu
Emira ne zaman doğuruyor diyecektim doğurmuş bileİyice performansım düştü,önceden herşeyden haberim olurdu
Allah sağlıklı uzun ömür versin LezzetliCipetpet @Emira SY
Harika haber canım gözün aydın olsun.. yumurtlar ne olacak takip edilecek de..Gittim canım, kalp atışını duyduk. Gelişimi gayet iyi. Sadece tedaviden dolayı yumurtalar büyümüş. Takip edilecek dedi. Bol su ve yürüyüş dedi.
Amin canımDoğumun oldu mu canım, hayırlı evlat olsun. Rabbim analı babalı büyütsün.