bayilirim mantara :) gecen ben banliyken mantarli pizza yapmistim :)) oyle seviyolar..benim kucuk oglan yer mantarli pizza digerine sucuklu kasarli..hepsi ayni seyi sevmeyince sknti oluyor. makarnada seviyorlar dogru..o da kesinlikle kurtarici kolay bi yemek oluyor. pilavda yapiyorum canim..ben pilavi sade bile yerim o derece severim..
o mantar guvecin yanina pilav yapcak misin mesela?
kolay gelsin bende kiza kahvalti yaptirip basliycam islere ve yemege. yemek piserken zaten ortaligi hallediyorum. islerim vardi onlari hallediyorum bi yandan laptoptayim. rahatmis boyle yazmak :)
kolay gelsin bende kiza kahvalti yaptirip basliycam islere ve yemege. yemek piserken zaten ortaligi hallediyorum. islerim vardi onlari hallediyorum bi yandan laptoptayim. rahatmis boyle yazmak :)
gunaydin bacilar...naparsiniz nedersiniz :) kuru fasulyenin fasulyesini koydum ocaga lakin yanina pilav yapmak istemiyorum bugun. ne yapabilirim sizce :))
gunaydin bacilar...naparsiniz nedersiniz :) kuru fasulyenin fasulyesini koydum ocaga lakin yanina pilav yapmak istemiyorum bugun. ne yapabilirim sizce :))