- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Yapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansınBoşver bacım, yapmayanlar düşünsün
Ben bu sefer fazla heyecanlı değilim ,fazla ümidim yok nasılsa ,kim kazanacak diye meraktayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansınBoşver bacım, yapmayanlar düşünsün
Hayırlısı canımYapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansın
Ben bu sefer fazla heyecanlı değilim ,fazla ümidim yok nasılsa ,kim kazanacak diye meraktayım
selam canım.Selamlar
Ben pilav sevmiyorum çok nadir yerimkim sevmiyosa Turk degildir zaten :)
İçli köfte depar atar, sen bilirsin bu heyecanıYapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansın
Nasılsın bakalım ben fazla giremiyorum bu ara ://selam canım.
Elmalı da atar dedik ama öyle olmadı belli olmuyor bu oylama işi hakeden kaxansin ins ama gerçek şu ki yarışmaya katılan herkes hak ediyor çok uğradı ve zaman alıyorİçli köfte depar atar, sen bilirsin bu heyecanı
Turksun demi :))Ben pilav sevmiyorum çok nadir yerim
Kız ben sevmem kuru fasulye yiyemiyorimkim sevmiyosa Turk degildir zaten :)
Hepimize sürpriz olacak çıkan sonuçElmalı da atar dedik ama öyle olmadı belli olmuyor bu oylama işi hakeden kaxansin ins ama gerçek şu ki yarışmaya katılan herkes hak ediyor çok uğradı ve zaman alıyor
Hani dışardan atıp tutan oluyor ya bazen o kadar kolay değil yani katılmak gerçekten cesaret istiyor
Benim katılıp katılamayacağım belli değil
Ama katılan herkese başarılar ins :)
TürkümTurksun demi :))
Ay nasil sevilmez yaa:))Kız ben sevmem kuru fasulye yiyemiyorim
Kimse sevmiyomus yaaaBende kurubaklagilleri çok sevmem, oysa ki has Türk’üm
Sesin de cok guzelmis
Sen de iyi ceviriyon hee