Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Yapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansın Ben bu sefer fazla heyecanlı değilim ,fazla ümidim yok nasılsa ,kim kazanacak diye meraktayım
Yapanlar da oylamanın başlayacağını düşünsün heyecanlansın Ben bu sefer fazla heyecanlı değilim ,fazla ümidim yok nasılsa ,kim kazanacak diye meraktayım
Elmalı da atar dedik ama öyle olmadı belli olmuyor bu oylama işi hakeden kaxansin ins ama gerçek şu ki yarışmaya katılan herkes hak ediyor çok uğradı ve zaman alıyor
Hani dışardan atıp tutan oluyor ya bazen o kadar kolay değil yani katılmak gerçekten cesaret istiyor
Benim katılıp katılamayacağım belli değil Ama katılan herkese başarılar ins :)
Elmalı da atar dedik ama öyle olmadı belli olmuyor bu oylama işi hakeden kaxansin ins ama gerçek şu ki yarışmaya katılan herkes hak ediyor çok uğradı ve zaman alıyor
Hani dışardan atıp tutan oluyor ya bazen o kadar kolay değil yani katılmak gerçekten cesaret istiyor
Benim katılıp katılamayacağım belli değil Ama katılan herkese başarılar ins :)