- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Sagol boncuum:)) sen nasilsin nasil gidiyor kurs okul?Çok geçmiş olsun canımAynen insanın evi gibi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol boncuum:)) sen nasilsin nasil gidiyor kurs okul?Çok geçmiş olsun canımAynen insanın evi gibi yok
İyiyim canım çok şükürBu sıra çok yoğunum canım kurs bitsin artık istiyorum.Yetişemiyorum bayağı zorlanıyorum:)Sagol boncuum:)) sen nasilsin nasil gidiyor kurs okul?
Bi yasmin yapabiliyidu baklava bide nevos :)) ikiside yapmadi:)Demek baklava yok olmadi bu kizlar.
Her kim baklava yaparsa fıstıklı oyum onundur. Nerde bu marifetli hatunlar 20 kisimiyiz biz ya. Yuzbinler giriyo siteye
Inanirim canim vslla zor.. insan kendine bile vakit ayiramiyor: ( ne zaman bitiyoki kursun?İyiyim canım çok şükürBu sıra çok yoğunum canım kurs bitsin artık istiyorum.Yetişemiyorum bayağı zorlanıyorum:)
Yok canım kendimi unuttum zaten:)Inanirim canim vslla zor.. insan kendine bile vakit ayiramiyor: ( ne zaman bitiyoki kursun?
Cok sukur:)) oylamaya 1 gun mu kaldi:))Yok canım kendimi unuttum zaten:)
Çok şükür 2-3 haftası kaldı
bende yaparimBi yasmin yapabiliyidu baklava bide nevos :)) ikiside yapmadi:)
Onu ben bile yapiyorum :))bende yaparim
Ama hazir yufkadan
Kendim de acarim. Ama cidden ugrasamamOnu ben bile yapiyorum :))
Cuma bitiyor:)Cok sukur:)) oylamaya 1 gun mu kaldi:))
Aa daha cokmus zaman:)) sanada iyi geceler canimCuma bitiyor:)
Haklisin ben yapamiyorum zaten: (Kendim de acarim. Ama cidden ugrasamam
Bir kucuk tepsiyi bir gunde yaparim herhalde kalsin isi ustalarına birakalim
Sen yaparsın aslında hamur islerini seviyosun:)Haklisin ben yapamiyorum zaten: (
Az kaldı ve BN hala evde duramiyormHanımlar kategorinin bitmesine son günler
N e v a
@tuzsuz_ruh
@ysbam
EnisaE
ByNkoaLa
@BlancKahkul
Birkaç kişinin farklı gerekçeleri var.Onlar katılamaz:)
Fıstıklı kadayıfım var daha ne olsunDemek baklava yok olmadi bu kizlar.
Her kim baklava yaparsa fıstıklı oyum onundur. Nerde bu marifetli hatunlar 20 kisimiyiz biz ya. Yuzbinler giriyo siteye
Yarin, yani bugun yapacagim kismetse. Evde tadilatim vardi anca bitti o yuzden geciktim ben bukadar.Hanımlar kategorinin bitmesine son günler
N e v a
@tuzsuz_ruh
@ysbam
EnisaE
ByNkoaLa
@BlancKahkul
Birkaç kişinin farklı gerekçeleri var.Onlar katılamaz:)
Ya seni kadayif zaten olay olmus, amma baklavaninda yeri var yani kalplerdeFıstıklı kadayıfım var daha ne olsun