- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Tşk ederim :)Afiyet olsun canım
Arada öyle oluyor
iyi aksamlar, kolay gelsin. Afiyetle yiyin
Sanada afiyet olsun minnak melek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim :)Afiyet olsun canım
Arada öyle oluyor
iyi aksamlar, kolay gelsin. Afiyetle yiyin
Sanada afiyet olsun minnak melek
Ben Türk Telekom avea kullanıyorum. 17 GB İnternet idare ediyorVodafone canım hiç başka operatör kullanmadım 8 GB var 4 ü akşam 9sabah 9 diğeri De aynı şekil sabahtan akşama kadar 29 lira ama yetmiyor çekmiyor araştırıyorum diğerlerini bütün operatörlere geçmek pişmanlıktır diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eve internet mi bağlatsak diyorum araştırıyorum fiyatları filan bakalım
Yarama tuz basma
Tamam canım hayırlısı olsun:)Yarin, yani bugun yapacagim kismetse. Evde tadilatim vardi anca bitti o yuzden geciktim ben bukadar.
Sona kalan dona kalmasınNevreste Cuma gününe kadar vaktim var nasıl olsa
2 günleri kaldı zatenSona kalan dona kalmasın
Aynen bu sefer yine 2. Olursan ne yaparsınSonunda bitiyor
Aynen bu sefer yine 2. Olursan ne yaparsın
gunaydin bacilar...naparsiniz nedersiniz :) kuru fasulyenin fasulyesini koydum ocaga lakin yanina pilav yapmak istemiyorum bugun. ne yapabilirim sizce :))
benimde oyle :)) ama dun pilav yediler bugunde yapmayim demistim :)) ama el mahkum yapicam sanirim : (Valla benim aklima fasulyenin yanına pilavdan başkası gelmez
benimde oyle :)) ama dun pilav yediler bugunde yapmayim demistim :)) ama el mahkum yapicam sanirim : (
bayilirim mantara :) gecen ben banliyken mantarli pizza yapmistim :)) oyle seviyolar..benim kucuk oglan yer mantarli pizza digerine sucuklu kasarli..hepsi ayni seyi sevmeyince sknti oluyor. makarnada seviyorlar dogru..o da kesinlikle kurtarici kolay bi yemek oluyor. pilavda yapiyorum canim..ben pilavi sade bile yerim o derece severim..Pek yardımcı olamadım
Benim çocuklarda pilav severek yerler...
Haftada bir pilav,haftada bir kıymalı makarna sirf seviyorlar diye yaparim:))
Fırında güveç mantar yapacağım
Sen mii sondan ikinci ben olurum sana bırakmamSondan ikinci olurum
Hepsi iddialı
Kuru fasulyenin hakkı pirinç pilavıdır. Yanına turşusu soganı ve ayranıgunaydin bacilar...naparsiniz nedersiniz :) kuru fasulyenin fasulyesini koydum ocaga lakin yanina pilav yapmak istemiyorum bugun. ne yapabilirim sizce :))
oylede olacak sanirim :)Kuru fasulyenin hakkı pirinç pilavıdır. Yanına turşusu soganı ve ayranı