- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Senin tarife bayıldım ben ilk üçte olabilecek bi tarif bence :)
Teşekkür ederim canım
Inşallah bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tarife bayıldım ben ilk üçte olabilecek bi tarif bence :)
En sonunda bana kuru fasulye yaptıracaksınız canım cektı yarın yapayımyanına da tatlı soğann :)
Bu ne hız, ben daha ayrıntılı bakmadım. Tarifler dizilsin, ondan sonra :)
Yarın yada cuma gideceğim. Hayırlısı artıkC A N O hayırlısı olsunn hakkında, varsa bu gidişinde belli olur hemi öteki kese
Daha gelecek tarifler de varHer tarife defalarca baktım
uyy kuzumm yap da ye bari ohh miss kan olsun..En sonunda bana kuru fasulye yaptıracaksınız canım cektı yarın yapayım
Kan mı olur gaz mı bilmem. Karnımı hersey sıkıyor gibi hissediyorumuyy kuzumm yap da ye bari ohh miss kan olsun..
Daha gelecek tarifler de var
yani tabi ikizin de riskleri var ama, her şey güzel olsun inşallah.. güzel haberlerini bekliyorum..Yarın yada cuma gideceğim. Hayırlısı artık
Kan mı olur gaz mı bilmem. Karnımı hersey sıkıyor gibi hissediyorum
ben de kızımda 2 aylıktı hamile pantolonları giymeye başlamıştım.. kan da olur gaz da suyunu boşalt, biraz da kimyon kat canım..Kan mı olur gaz mı bilmem. Karnımı hersey sıkıyor gibi hissediyorum
babababa bir de akıl veriyorrben de kızımda 2 aylıktı hamile pantolonları giymeye başlamıştım.. kan da olur gaz da suyunu boşalt, biraz da kimyon kat canım..
babababa bir de akıl veriyorr
İnşallah canım :)yani tabi ikizin de riskleri var ama, her şey güzel olsun inşallah.. güzel haberlerini bekliyorum..
Ben bol giysemde o his gitmiyor. Ogluma hamileyken de böyleydi ben de kızımda 2 aylıktı hamile pantolonları giymeye başlamıştım.. kan da olur gaz da suyunu boşalt, biraz da kimyon kat canım..
Ne yaparsan yap, kuru şişirirbabababa bir de akıl veriyorr
hayır yazdım sonra kendime güldüm' biliyorlar la ne konuşuyon değişik ' dedimNe yaparsan yap, kuru şişirir
Bende kullanıyorum bulgur pilavına falan :)hayır yazdım sonra kendime güldüm' biliyorlar la ne konuşuyon değişik ' dedim
ayy ilahi..ama kimyonun faydasını gördüm ben..
Boşver bacım, yapmayanlar düşünsünSon 2 gün
Bugünü sayarsak 3,günün yarısı gitti 2,5