- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2207866
Hamsi candir ama çok mesakkatli yahu kizartmadan sonra mutfagi temizlemek de cabası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2207866
Hamsi candir ama çok mesakkatli yahu kizartmadan sonra mutfagi temizlemek de cabası
Sagol nevrestemEllerine sağlık canım
Bence de nevrestem Bizim hatunlar dokturmuslerBu sefer oylama çok zor olacak
Dızmana eşimin yöresine ait Bulgaristan göçmeni kayinvalidem cok guzel yaparBeklediğim tarifler var
Dızmana
Cantık
Pide
Düğün çorbası
İskender
Baklava
Mıhlama
Liste uzaaar gider
Mıhlamayıda yapan olsa keşkeeBeklediğim tarifler var
Dızmana
Cantık
Pide
Düğün çorbası
İskender
Baklava
Mıhlama
Liste uzaaar gider
Oda yok:)Mıhlamayıda yapan olsa keşkee
Vodafone canım hiç başka operatör kullanmadım 8 GB var 4 ü akşam 9sabah 9 diğeri De aynı şekil sabahtan akşama kadar 29 lira ama yetmiyor çekmiyor araştırıyorum diğerlerini bütün operatörlere geçmek pişmanlıktır diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eve internet mi bağlatsak diyorum araştırıyorum fiyatları filan bakalımHangi operatör kullanıyorsun
Aynen canım yetmez:)Vodafone canım hiç başka operatör kullanmadım 8 GB var 4 ü akşam 9sabah 9 diğeri De aynı şekil sabahtan akşama kadar 29 lira ama yetmiyor çekmiyor araştırıyorum diğerlerini bütün operatörlere geçmek pişmanlıktır diyorlar ne yapacağımı şaşırdım eve internet mi bağlatsak diyorum araştırıyorum fiyatları filan bakalım
nasıl oldu canım mantı yaptın dimi
Telefonda pek bşy yaptığım da yok watsapta kk da 15 günde bitiyor araştıracağım ev interneti bakalım yenilensin de paketim :)Aynen canım yetmez:)
Evde wifi olmazsa yetmiyor:)Benim telefonda 7 gb var.Eşiminde öyle.Evde wifi olmasa hayatta yetmez.Ben sadece telefondan gezinerek bitiiriyorum.
Afiyet olsun canım benimSupersonic oldu canım
Oysa ki ben alsaydım yada canan, öyle mi olurdu. Burda yatıp kalkıyoruz yine yok yine yok
Geçerken uğrim der gibi geldi madalya alıp gitti
Afiyet olsun canım benim
İnşaallah canım daha rahat olursun:)Telefonda pek bşy yaptığım da yok watsapta kk da 15 günde bitiyor araştıracağım ev interneti bakalım yenilensin de paketim :)
İyidir bacım sen ne yapıyorsunSen kız yattı mı:)Selam bacilar napiyonuz:)
Ay sorma boncuum eve yeni girdim geberdim sabahtan beri bi oturamadim.. uc tane randevum vardi : ( geldim herif kopuruyo:)) kiz uyumus uyanmis .. simdi yanimda uyuyacak insallah:))İyidir bacım sen ne yapıyorsunSen kız yattı mı:)
Hayırdır nerelerde geziyorsunArada seninde gezmeye hakkın varAy sorma boncuum eve yeni girdim geberdim sabahtan beri bi oturamadim.. uc tane randevum vardi : ( geldim herif kopuruyo:)) kiz uyumus uyanmis .. simdi yanimda uyuyacak insallah:))
Oyle gezme degilki boncuum : ( oglumu sabah fizyoterapiste goturdum.. sonra burnumda kilcal damar olusmustu onu lazerletmeye gittim.. aksama dogruda baska bi lazere gittim.. bi oturamadim maalesef. Suan yatagimdayim sukurler olsun cok mutluyum:)))Hayırdır nerelerde geziyorsunArada seninde gezmeye hakkın var
Çok geçmiş olsun canımAynen insanın evi gibi yokOyle gezme degilki boncuum : ( oglumu sabah fizyoterapiste goturdum.. sonra burnumda kilcal damar olusmustu onu lazerletmeye gittim.. aksama dogruda baska bi lazere gittim.. bi oturamadim maalesef. Suan yatagimdayim sukurler olsun cok mutluyum:)))
Yeni tarif yok gibi sanki??