- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Bende iyiyim cok şükürİyiyim canım sağol sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim cok şükürİyiyim canım sağol sen nasılsın
Enerjimiz var da azıcık dumur olmuş olabiliriz tatlılar kebaplar havada uçuşuyorEnerjimiz bitti herhalde
Demirbaşlardan biri alır kesin gözüyle bakıyorumBu sefer oylama çok zor olacak
Aynen daha gelecek tarifler de varEnerjimiz var da azıcık dumur olmuş olabiliriz tatlılar kebaplar havada uçuşuyor
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Ben daha önce dış gebelik geçirdim diye keseyi görünceye kadar dış gebelikten korktum. Sonra kalp atışını duyuncaya kadar da acaba boş gebelik mi diye korktum. Bulantım azdı ama tiksindim herşeyden. 6 kilo verdim. Sende rahat geçirirsin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallahCuma gideceğim canım. Bugun hafiften basladı gibi
Hepsi demirbaş gibi görünüyorDemirbaşlardan biri alır kesin gözüyle bakıyorum
nasıl oldu canım mantı yaptın dimi
S Sabr-Sukur-Dua nerelerdesin hiç uğramıyorsunBizim kuş yuvası madalyayı bi solukta aldı gitti. Hiç uğramıyor
Birkaç tanesini gözüme kestirdimHepsi demirbaş gibi görünüyor
Korku kucaga alana dek bitmiyor ki :)Hadi hayırlısı olsun inşallah. Ben daha önce dış gebelik geçirdim diye keseyi görünceye kadar dış gebelikten korktum. Sonra kalp atışını duyuncaya kadar da acaba boş gebelik mi diye korktum. Bulantım azdı ama tiksindim herşeyden. 6 kilo verdim. Sende rahat geçirirsin inşaallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşaallah
Bence bu kadar yeter zahmet etmesinlerAynen daha gelecek tarifler de var
Oysa ki ben alsaydım yada canan, öyle mi olurdu. Burda yatıp kalkıyoruz yine yok yine yokS Sabr-Sukur-Dua nerelerdesin hiç uğramıyorsun
Hangi operatör kullanıyorsunİyi akşamlar hanımlar internetim bitti akşamdan akşama bakacağım artık
Nasip bakalım:)Birkaç tanesini gözüme kestirdim
Aynen öyle olduOysa ki ben alsaydım yada canan, öyle mi olurdu. Burda yatıp kalkıyoruz yine yok yine yok
Geçerken uğrim der gibi geldi madalya alıp gitti
Beklediğimden az tarif geldiNasip bakalım:)
Daha 9 tarif daha var bildirilen ama yapılır mı bilmiyorumBeklediğimden az tarif geldi