- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Kolay gelsin canım
Sağol hayatım ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım
Benim canım da kuru biber dolması istiyor,ben de ondan yapacağım.Biberler hazır,yaprak ta suda,bir de iç harcı yapılsaydı,gerisi kolay.İç harcı yapmaya üşeniyorum
Bilmem :) galiba uğraşmak istemiyorum. Bu aralar bir iş yapmak için çok düşünüyorum spnra yapmayıp 2 80 uzanıyorum hep.Hamur açamıyor musun?
Uğraşmak mi istemiyorsun hamile halinle?
Gelin biraz fazla yapip dolaba atacağım
Bilmem :) galiba uğraşmak istemiyorum. Bu aralar bir iş yapmak için çok düşünüyorum spnra yapmayıp 2 80 uzanıyorum hep.
Kolay gelsin şimdiden afiyet olsun
Bu haller bana tanıdık geldi birazBen de aynıyım bu aralarBilmem :) galiba uğraşmak istemiyorum. Bu aralar bir iş yapmak için çok düşünüyorum spnra yapmayıp 2 80 uzanıyorum hep.
Kolay gelsin şimdiden afiyet olsun
Anlamadım ki hamilelikten mi havadan mı??Bu haller bana tanıdık geldi birazBen de aynıyım bu aralar
bence sende var bi haller ama demiyonnBu haller bana tanıdık geldi birazBen de aynıyım bu aralar
Seninki hamileliktendir benimki havadanAnlamadım ki hamilelikten mi havadan mı??
Hava kapalı oluncada hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Yok be ne halleri olacak .Kız 1.sınıfa başladı Onunla uğraşmak kafamı yoruyor ,dersiydi ,okul hazırlığıydı,inatlaşması derkenbence sende var bi haller ama demiyonn
Olabilir. Havalarda hep kapalı kaç gündür. Tarifimi yaptığım gün güneşliydi güzel fotoğraf çektim bari.Seninki hamileliktendir benimki havadan
Benim tarifimi yaptığım gün güneşliydi,ben tarifi yapmaya başlayınca hava karardı,yağmur yağdı.Ben de resimlere makyaj yaptım birazOlabilir. Havalarda hep kapalı kaç gündür. Tarifimi yaptığım gün güneşliydi güzel fotoğraf çektim bari.
işte hamile gibi ne gibi olacak...Yok be ne halleri olacak .Kız 1.sınıfa başladı Onunla uğraşmak kafamı yoruyor ,dersiydi ,okul hazırlığıydı,inatlaşması derken
Hamilelik zor biraz,tedavi ile olmuştu kızım.işte hamile gibi ne gibi olacak...
oyy oyy bilirim o dönemi hatırlarım, zaten unutmam mümkün mü o ela lalenin alacağı olsun.. hele o talat yok mu Allah bildiği gibi yapsın..
bir yerde inatlaşmadan bahsediyorsan o iş karşılıklı olur canım.. sen de inatçısındır..
ahh ahh bilmez miyimm 2 satır yazardı 3. satırda unuturdu.. Allah kolaylık versin..
Şimdi ela lale cin ali falan yok ki. Elakin var :)))işte hamile gibi ne gibi olacak...
oyy oyy bilirim o dönemi hatırlarım, zaten unutmam mümkün mü o ela lalenin alacağı olsun.. hele o talat yok mu Allah bildiği gibi yapsın..
bir yerde inatlaşmadan bahsediyorsan o iş karşılıklı olur canım.. sen de inatçısındır..
ahh ahh bilmez miyimm 2 satır yazardı 3. satırda unuturdu.. Allah kolaylık versin..
zaten kötü ne varsa biz, ama iyi bi şey oldu mu aynı babasıHamilelik zor biraz,tedavi ile olmuştu kızım.
İnatçılık konusunda babası da aynısını söylüyor sana çekmiş diye
Aynen benim kız da çabuk unutuyor
çok eski değil bundan 3 sene önce 1.sınıftı canım.. cin ali yok ama ona katılırımŞimdi ela lale cin ali falan yok ki. Elakin var :)))
Komşunun çocuğu ders çalışırken baktıö numan var şimdi. :)))
Allah yardım etsin çocuklara. Gittikçe zorlaşıyor ki derslerde.
Ela Lale hiç gitmiyorlar ki hala varlar.Ela,Lale,Ekin,Kenan,Numan,Ali,Okan Nalan ,Mine vs,çok kalabalıklar çokŞimdi ela lale cin ali falan yok ki. Elakin var :)))
Komşunun çocuğu ders çalışırken baktıö numan var şimdi. :)))
Allah yardım etsin çocuklara. Gittikçe zorlaşıyor ki derslerde.
Ela Lale hiç gitmiyorlar ki hala varlar.Ela,Lale,Ekin,Kenan,Numan,Ali,Okan Nalan ,Mine vs,çok kalabalıklar çok