Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet giriş yapmadan girip okuabiliyorsun.Önceden giriş yapmadan da olsa siteye giremiyordun.Bacadan girmeye çalışıyordun yine olmuyorduÇoktandır banlanmadım ,ilk sene çok ban yediğim olmuştuHele ilk banda insanın gururuna dokunuyor,utanıyor,kendini kovulmuş gibi hissediyorGiriş yapmayı denedikten sonra hiç bı şekilde giremiyorsun internetini kapat aç giriş yaomamis gibi kk yaz arama çubuğuna hiç giriş yapmayı denemeden devam et :))
Artık bende alıştım rekor 5 günEvet giriş yapmadan girip okuabiliyorsun.Önceden giriş yapmadan da olsa siteye giremiyordun.Bacadan girmeye çalışıyordun yine olmuyorduÇoktandır banlanmadım ,ilk sene çok ban yediğim olmuştuHele ilk banda insanın gururuna dokunuyor,utanıyor,kendini kovulmuş gibi hissediyor
Aynen ya ponçiğin biri milletin kafayı yaktı. Tövbe Ya Rabbim.Siz gelmediniz diye çoktandır BDV ye gitmiyordum az uğrayayım dedim ,beynim döndü
Öyle deme gondiklenmişAynen ya ponçiğin biri milletin kafayı yaktı. Tövbe Ya Rabbim.
Öyle iğrenç kelimeler kullanmış ki
oyun oynuyor da mune sağolsun çok güzel gondikledi.Öyle deme gondiklenmiş
Son tariflerden sonra herkes köşesine çekildi galiba.
Ben kendim beceremem ama yapabilen bir yer olsa gider yerdim
Elde açacak mısın yoksa hazır mı alacaksın?
Kolay gelsin canım
Ben kendim beceremem ama yapabilen bir yer olsa gider yerdim
Sen yap biz gelelim o zaman. :)) oh ne güzel olurdu ://Malzemelerimi hazırladım
Hamurum dinlensin azcık başlarım birazdan...
Aslında zor değil
Bir kaç defa deneyip alışmak lazım
Elde açacak mısın yoksa hazır mı alacaksın?
Hamsi de istemiyor mu canın?
Sen yap biz gelelim o zaman. :)) oh ne güzel olurdu ://