- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Seni düşündük:)Hoc oyle dusunmemistim ben valla:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni düşündük:)Hoc oyle dusunmemistim ben valla:)
Seni düşündük:)
O zaman şimdi lahmacuna mıYoksa kazenin oyu benimdi
O zaman şimdi lahmacuna mı
Caniniz sagolsun nevosSeni düşündük:)
Aynen olabilirdi:)Bilemiyorum...
Konyali değil miydi kazen?
Ordan koparırdım belki
Hayırlı olsun canımSelam hanımlar konumu açtım konu açmak yapmaktan daha uzun sürdünevrestem artık top sende
Hayırlı olsun canım
Yaaa sen var ya ne fenaasunnno nedur da gece gece sekerim tavan etti
Yaaa sen var ya ne fenaasunnno nedur da gece gece sekerim tavan etti
Kiz esimin babanesi tam komohti bir yapar bunu offfellerine saglik seninkide hic guzel degil hic olmamis bidaha katil sil onu hemen
Canım enfes bir lezzet geçtiğimiz yaz ayderde yemistim ve ben bunu yaparim dedim hep aklimdaydi kismet bu yarismayaymisKiz esimin babanesi tam komohti bir yapar bunu offfellerine saglik seninkide hic guzel degil hic olmamis bidaha katil sil onu hemen
Niye kilitli sayfaniz?Canım enfes bir lezzet geçtiğimiz yaz ayderde yemistim ve ben bunu yaparim dedim hep aklimdaydi kismet bu yarismayaymis
Once inceliyorlar uygun görürlerse açıyorlar kilidiNiye kilitli sayfaniz?
Himm anladım canım ellerine sağlık çok güzel görünüyorOnce inceliyorlar uygun görürlerse açıyorlar kilidi
Cokkk tesekkur ederimHimm anladım canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Giriş yapmayı denedikten sonra hiç bı şekilde giremiyorsun internetini kapat aç giriş yaomamis gibi kk yaz arama çubuğuna hiç giriş yapmayı denemeden devam et :))Ben bakamiyorum sahsen.. gene bana ozel birsey demekki:))