- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
İnşallah canımE bulantılar anca başlar canım inşallah artmadan geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımE bulantılar anca başlar canım inşallah artmadan geçer
canımm kendini belli etmeye başladı gibi o zaman he maşallah size.. inşallah artmadan gitsin.. seni bunaltmasın..İnşallah canım
Ben önceki gebeliğimde de mide bulantısı yaşamadım, haliyle bilmiyorum nasıl biseycanımm kendini belli etmeye başladı gibi o zaman he maşallah size.. inşallah artmadan gitsin.. seni bunaltmasın..
artık yorulmuşsundur darısı size demekten kuzum benimmBen önceki gebeliğimde de mide bulantısı yaşamadım, haliyle bilmiyorum nasıl bisey
Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa sürede
Yok canım, insan bunun için yorulur mu ?artık yorulmuşsundur darısı size demekten kuzum benimm
Ne edeyim, adamı işe yolladım, evi topladım, tv ye bakınıyorum boş boşyasminsay , nörüyon sesin soluğun çıkmıyor
Bende aynı, yemek yapıyorum akşamaNe edeyim, adamı işe yolladım, evi topladım, tv ye bakınıyorum boş boş
Sen ne ediyon bacım
Yok canım, görmedimBende aynı, yemek yapıyorum akşama
Sabah kanal D de muratı gördün mü
Muratı görünce aklıma sen, geliyorsun
Avm de yürüyen merdivene oturmuş öyle iniyor. Kameramana cekme diyor ayagına terlik falan giyiyor. Magazının adı murat benden izin aldınız mı diyor. Kafadan kırıkYok canım, görmedim
Çok gülüyorum ben o adama yaa
Avm de yürüyen merdivene oturmuş öyle iniyor. Kameramana cekme diyor ayagına terlik falan giyiyor. Magazının adı murat benden izin aldınız mı diyor. Kafadan kırık
Gel vatandaş geeellll,yöresel tariflere gel Ağzınızın suyunu silmek için peçete bulundurun yanınızda
FarketmezNe güzel sıralamışsın
Acaba neye göre sıralanacak bu sefer tarifler?
Farketmez
Mantı ne alemde
Afiyet olsun canım, ellerine sağlıkYaptim,yedik dolaba attim
Afiyet olsun canım, ellerine sağlık
Of of deynebimm maşallah bizim hatunlara hepside ne kadar maharetli of isten gelipte mutfağa girme olayı burayı görünce her akşam pc ye elimi uzatip alsamGel vatandaş geeellll,yöresel tariflere gel Ağzınızın suyunu silmek için peçete bulundurun yanınızda