- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Canim benim sagol.. sen harikasin..Evet sırlarımı asla paylaşamam
Cok olmayacaksam bir ara da gizli sekerpareni paylasir misin ozelimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim sagol.. sen harikasin..Evet sırlarımı asla paylaşamam
Oy cansın , tabiki gülüm benim paylaşırım ne demekCanim benim sagol.. sen harikasin..
Cok olmayacaksam bir ara da gizli sekerpareni paylasir misin ozelimde
Hayırlı kandiller canım hoşgeldin nasılsın özledimHsyirli kandiller:) bu gece brn geldim herjes kayboldu:))
Hosbulduk canim bende oZledim:)) netseki ban yedimde tarifimi yaptim nevosum yoksa hala soyleniyodum:) ee vakitte daraldi:) kac tarif gelecek daha:)Hayırlı kandiller canım hoşgeldin nasılsın özledim
O zaman iyi ki banlanmışsın mı diyelimHosbulduk canim bende oZledim:)) netseki ban yedimde tarifimi yaptim nevosum yoksa hala soyleniyodum:) ee vakitte daraldi:) kac tarif gelecek daha:)
Valla bu defa iyiki banlanmisim dedim bende:) munisin eline saglik:))O zaman iyi ki banlanmışsın mı diyelim
27 tarif bildirildi ama hepsi gelir mi bilmiyorum
O zaman sen tarifi yapmaz veya geçiktirirsen seni takibe alıp kiblemek lazımValla bu defa iyiki banlanmisim dedim bende:) munisin eline saglik:))
Vakit azaldi hepsi yapsin tarifini banane yaa:))
Her tarif icin gecerli degil. Bu tarifi yapar yapmaz sunum yapmam gerekiyodu. Halbuki kurabiye yapinca aksam yapmustim sabahina sunum fotosu cekmistim. Biraz tarifle alakali:) sanirim bi sonraki kategoribiraz daha kolay olur:)O zaman sen tarifi yapmaz veya geçiktirirsen seni takibe alıp kiblemek lazım
Ayy hic deme benim beytiler can çekişti fotograf çekerken ye ben diyo yiyemiyom. Sogudu firinaa sürüp yedimHer tarif icin gecerli degil. Bu tarifi yapar yapmaz sunum yapmam gerekiyodu. Halbuki kurabiye yapinca aksam yapmustim sabahina sunum fotosu cekmistim. Biraz tarifle alakali:) sanirim bi sonraki kategoribiraz daha kolay olur:)
Valka yaparkenki o kokuyu yukleyebilsek mesela:)) o dunani ustundeki halini mesela:))Ayy hic deme benim beytiler can çekişti fotograf çekerken ye ben diyo yiyemiyom. Sogudu firinaa sürüp yedim
KesinlikleValka yaparkenki o kokuyu yukleyebilsek mesela:)) o dunani ustundeki halini mesela:))
Nevosa sormsli:)) Nevreste
Nasip canım henüz karar verilmedi:)Her tarif icin gecerli degil. Bu tarifi yapar yapmaz sunum yapmam gerekiyodu. Halbuki kurabiye yapinca aksam yapmustim sabahina sunum fotosu cekmistim. Biraz tarifle alakali:) sanirim bi sonraki kategoribiraz daha kolay olur:)
Ne bilim olur ya dalgin olur uykusuz olur agzindan kacirur:)Oda hemen söyleyecek yeni kategoriyi
Nasıl biliyorOda hemen söyleyecek yeni kategoriyi
Ben ve ağzımdan kaçırmakNe bilim olur ya dalgin olur uykusuz olur agzindan kacirur:)
Ne bilim olur ya dalgin olur uykusuz olur agzindan kacirur:)
Nasıl biliyor