- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.139
Nevreste ile yazmıştık. Belki okuyorsundur diye. :) iyi yapmışsın tarifi. Ellerine sağlıkGormedim cnm :)) yaptim neyseki:) hosbulduk
Sagol canımOha en neeee:)) eline saglikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste ile yazmıştık. Belki okuyorsundur diye. :) iyi yapmışsın tarifi. Ellerine sağlıkGormedim cnm :)) yaptim neyseki:) hosbulduk
Sagol canımOha en neeee:)) eline saglikk
Haklisin oylamaya kadar bulur yaparsin inşallah merak ettimSüpruzu kaçar ://
Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsunEki Görüntüle 2207463
buyurun hanımlar, fırın sütlaç hazır
Afiyet olsunn bir kasesini ben alabilirimEki Görüntüle 2207463
buyurun hanımlar, fırın sütlaç hazır
Banlaninca siteye giremiyosunki?Nevreste ile yazmıştık. Belki okuyorsundur diye. :) iyi yapmışsın tarifi. Ellerine sağlık
Sagol canım
Hosbulduk canim:)) tarifleri dizmissiniz doncem :)tontriko hoş gelmişsen bacım
Sagol canım :)Ellerine sağlık canım benim, afiyet bal şeker olsun
Sağol canım :)Afiyet olsunn bir kasesini ben alabilirim
Nevreste okuyabiliyorlar diye biliyorum demisti Giris yapmadan giremiyor musun ? Ziyaretçi olarakBanlaninca siteye giremiyosunki?
Nevreste okuyabiliyorlar diye biliyorum demisti Giris yapmadan giremiyor musun ? Ziyaretçi olarak
Banlanıp tontrinin yanında ol ısrarları başlamadan, tarifimi yapmış bulundum yoksa yanına geliyordumHosbulduk canim:)) tarifleri dizmissiniz doncem :)
Bir kere banlandım Nerden bileyim demek ki girilmiyormusBaşka bir cihazdan ziyaretçi olarak okunabilir ...
Banliyken girilmiyor siteye..
Ban yemeyenler bilemez
Banlanıp tontrinin yanında ol ısrarları başlamadan, tarifimi yapmış bulundum yoksa yanına geliyordum
Bir kere banlandım Nerden bileyim demek ki girilmiyormus
Senin sabıka daha fazla cıktı ben 2013 den beri bir kere banlandımBende 2 kere
Ban yeyince zaten siteye giremiyosun:)Nevreste okuyabiliyorlar diye biliyorum demisti Giris yapmadan giremiyor musun ? Ziyaretçi olarak
Delirdin mi kiz:) gerci sen hafif ceza alirsin:)Banlanıp tontrinin yanında ol ısrarları başlamadan, tarifimi yapmış bulundum yoksa yanına geliyordum
Senin sabıka daha fazla cıktı ben 2013 den beri bir kere banlandım
Bilmemezlik böyle işte mazur gör ablaBan yeyince zaten siteye giremiyosun:)
Sen bana laf mi carpiyon:))Bilmemezlik böyle işte mazur gör abla