- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Dedim _CaNanSu_ ya, bana mune ablam 24 saatlik cımbız atar. Olsun, gelir gelmez yine banlan dediDelirdin mi kiz:) gerci sen hafif ceza alirsin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim _CaNanSu_ ya, bana mune ablam 24 saatlik cımbız atar. Olsun, gelir gelmez yine banlan dediDelirdin mi kiz:) gerci sen hafif ceza alirsin:)
Sen niye banlaniyodunki:)Dedim _CaNanSu_ ya, bana mune ablam 24 saatlik cımbız atar. Olsun, gelir gelmez yine banlan dedi
Dedim _CaNanSu_ ya, bana mune ablam 24 saatlik cımbız atar. Olsun, gelir gelmez yine banlan dedi
Tarifimi yapamamam için komploSen niye banlaniyodunki:)
Sen niye banlaniyodunki:)
YoooSen bana laf mi carpiyon:))
Dışardan kedinin cigere baktığı gibi bakabiliyorsun ben kendi topigimi ve burayı okudum :))Banlaninca siteye giremiyosunki?
Ben bakamiyorum sahsen.. gene bana ozel birsey demekki:))Dışardan kedinin cigere baktığı gibi bakabiliyorsun ben kendi topigimi ve burayı okudum :))
Senin tarifin cok iddiali bence:)Tarifini yapamasın diye onu bdvye göndermek istedim...
Tarifini yapti malesef
Senin tarifin cok iddiali bence:)
Pirasa yapicam canim.. havuclu zeytinyagli sana guveniyorum.. ellerini parmaklarini yesinlerHayırlı kandiller, ayriyeten hayırlı akşamlar güzeller
Nasılsınız, umarım iyisinizdir
Şimdiden eline sağlık, afiyet olsun kuzum :)Pirasa yapicam canim.. havuclu zeytinyagli sana guveniyorum.. ellerini parmaklarini yesinler
Tarifini aliyim demek istedim sana guveniyorum derkenŞimdiden eline sağlık, afiyet olsun kuzum :)
Özele yazıyorum kuzumTarifini aliyim demek istedim sana guveniyorum derken
Tamamm bekliyorumm.. cok gizli demi ondan miÖzele yazıyorum kuzum
Evet sırlarımı asla paylaşamamTamamm bekliyorumm.. cok gizli demi ondan mi