- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçta alıyorum canımO zaman ilaçsız geçmez o
Niye çok dağıtttın nasıl toplayalımTarifi yaptım biri mutfaği toplasin
Ya Allah şifa versin valla ben grip olmaktan korkuyorumİlaçta alıyorum canım
Tarifi yaptım biri mutfaği toplasin
Gez gez, benim icinde gez canımGezmelerdeydik bugün
200 km yol yaptım...Yoruldummm
Nasılsın hayatım?
Valla güzel bisey yaptim. Bugun cok yogundum araya sıkıştırdım ama sunumu salladimm birazOoo bize ne yaptın ?
Yikicaz yani ortalığıSenin tarif gelmediği için böyle oluyor
Sağol canımNevreste geçmiş olsun canım
Seni baya sarmış yaa. Dinlenmiyorsunda, iyileşmen gecikiyorİlaçta alıyorum canım
Her sey iyi gidiyordu aslinda. Ama bir elde telefon bir yanda tarif derken cok fena oldu mutfak 1 saatlik isim var maksimumNiye çok dağıtttın nasıl toplayalım
Çok nazlandı çok güzel bir sunum bekliyorumYikicaz yani ortalığı
Yok canım dinlenme imkanım hiç yok:)Seni baya sarmış yaa. Dinlenmiyorsunda, iyileşmen gecikiyor
Sunum icin bahsettiğim şeyi bugün yaptım ayrıca ama en ana malzemesi yoktu marketteÇok nazlandı çok güzel bir sunum bekliyorum
Sunumu salladıysan gerisi kolayValla güzel bisey yaptim. Bugun cok yogundum araya sıkıştırdım ama sunumu salladimm biraz
Tamam biz burada bekliyor olacağız:)Hepimizin öyle oluyor merak etme:)Her sey iyi gidiyordu aslinda. Ama bir elde telefon bir yanda tarif derken cok fena oldu mutfak 1 saatlik isim var maksimum
Gez gez, benim icinde gez canım
İyiyim canım, evdeyim. Esim gündüz calısıyor bu ara
O ses Türkiye izliyorum. Sen nasılsın?
Bulursun canım:)Olmadı başka seçenekler ararsın:)Sunum icin bahsettiğim şeyi bugün yaptım ayrıca ama en ana malzemesi yoktu markette