- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ben okuyabiliyorlar diye biliyorum.Ama merak edip okurlar mı bilmemAmin canım
Sayfayı okuyabiliyorlar mı banlıyken?
Okuyabiliyorlarsa nurdan söyleyelim, biran önce yapın kızlar
Aynen eliniz boş gelmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okuyabiliyorlar diye biliyorum.Ama merak edip okurlar mı bilmemAmin canım
Sayfayı okuyabiliyorlar mı banlıyken?
Okuyabiliyorlarsa nurdan söyleyelim, biran önce yapın kızlar
Ben okuyabiliyorlar diye biliyorum.Ama merak edip okurlar mı bilmem
Geçmiş olsun abla havalar çok soğuk dikkat etmek lazım benim de boğazım bi tuhaf gıcıklanma gibi bşy var sanırım şişecek geçenlerde canım mercimek köftesi istedi yaptım dünde dolaptan çıkardım soğuk soğuk yiyince dokundu galiba sıcak bşyler içince yumuşuyor da gece kötü oluyor.Ben okuyabiliyorlar diye biliyorum.Ama merak edip okurlar mı bilmem
Sanada geçmiş olsun canım. Kış geldi hastalıklar bitmez artıkGeçmiş olsun abla havalar çok soğuk dikkat etmek lazım benim de boğazım bi tuhaf gıcıklanma gibi bşy var sanırım şişecek geçenlerde canım mercimek köftesi istedi yaptım dünde dolaptan çıkardım soğuk soğuk yiyince dokundu galiba sıcak bşyler içince yumuşuyor da gece kötü oluyor.
Benim 3-4 gündür vardı canım ama dün ve bugün iyice ilerlediGeçmiş olsun abla havalar çok soğuk dikkat etmek lazım benim de boğazım bi tuhaf gıcıklanma gibi bşy var sanırım şişecek geçenlerde canım mercimek köftesi istedi yaptım dünde dolaptan çıkardım soğuk soğuk yiyince dokundu galiba sıcak bşyler içince yumuşuyor da gece kötü oluyor.
Olsuun nasıl olsa yaptım sözümde durdumdeynepnaz sohbete gelmezsen konu iptal olabiliyormuşHergün muhabbete gelmen lazım
Evet gelirim desen ne olurOlsuun nasıl olsa yaptım sözümde durdum
Çok sağol ablacım Doğru kaç yere yetişiyorsun kolay değil Allah kolaylık versinBenim 3-4 gündür vardı canım ama dün ve bugün iyice ilerledi
Tabi bizim dinlenme fırsatımızda olmuyor:)
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et
Sağol canımÇok sağol ablacım Doğru kaç yere yetişiyorsun kolay değil Allah kolaylık versin
Keşkeeee... Oğlan PC ye el koydu, 2 gün benim, biliyorsun telle yazmaya zlrlanıyorumEvet gelirim desen ne olur
Sen o 2 gün bile gelmiyorsunKeşkeeee... Oğlan PC ye el koydu, 2 gün benim, biliyorsun telle yazmaya zlrlanıyorum
Kızın okula başlaması yaramadı banahem sen de eskisi gibi fazla gelmiyorsunSen o 2 gün bile gelmiyorsun
Ama ben her akşam 8:30 - 9 gibi buradayımGece 11 bazen 12 ye kadar buradayımKızın okula başlaması yaramadı banahem sen de eskisi gibi fazla gelmiyorsun
Zeytinyağı gibi üste çıkma smileyi
Nasılsınız canım, günaydınGünaydın... ben bugün yapacağım tarifimi tarihini yazarım ama yüklemesini hafta içi yapsam olur mu ? Zamanım olursa bugün de yaparım aslında belli olmaz bilgisi olan var mı acaba ? Nevreste
Günaydın canım:)Günaydın... ben bugün yapacağım tarifimi tarihini yazarım ama yüklemesini hafta içi yapsam olur mu ? Zamanım olursa bugün de yaparım aslında belli olmaz bilgisi olan var mı acaba ? Nevreste