- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Daha iyiyim canım çok şükür toparlandım sayılır en azından ağlamalarım bitti. Bebeğime odaklandım onun için dua ediyorum hepNasılsınız canım, günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha iyiyim canım çok şükür toparlandım sayılır en azından ağlamalarım bitti. Bebeğime odaklandım onun için dua ediyorum hepNasılsınız canım, günaydın
Allah kabul etsin, bebeğini sana bagışlasın. Hersey de bir hayır vardır muhakkak. İnşallah saglıkla kavuşacaksınızDaha iyiyim canım çok şükür toparlandım sayılır en azından ağlamalarım bitti. Bebeğime odaklandım onun için dua ediyorum hep
Ee yapmayacak mısın?Selam kızlar nasılsınız tarifimi banliyken yapsam mı dedim ama beni o kadar çok sevenim var ki belki kabul görmez dedim hiç girmedim o toplara
Yapcan da banlikrn riske girmedim sadece hani bir gün öncesi yapip bugün eklemem belki kabul edilmez deyüEe yapmayacak mısın?
Neysekı daha var. Süre bitmeden yetiştinYapcan da banlikrn riske girmedim sadece hani bir gün öncesi yapip bugün eklemem belki kabul edilmez deyü
1gunluk du banim :))Neysekı daha var. Süre bitmeden yetiştin
Diyette değilim çok iyi geldiBen bu hafta 2. tatlımı yaptım tembel hatunlar, siz neler yapıyosunuz
Diyette olanların aklını gıcıklayayım dur biraz
Eki Görüntüle 2207152
Saol canımmmDiyette değilim çok iyi geldi
Elelrine sağlık bu arada
Ayy cok guzel gorunuyor canim.. eline saglik afiyet olsunn..Ben bu hafta 2. tatlımı yaptım tembel hatunlar, siz neler yapıyosunuz
Eki Görüntüle 2207152
Senin tarif gelmediği için böyle oluyorBurası pek sakin Nevreste ://
Ellerine sağlık canımBen bu hafta 2. tatlımı yaptım tembel hatunlar, siz neler yapıyosunuz
Eki Görüntüle 2207152
Geçmiş olsun. Bal+limon+sıcak su iç bol bol. Çok iyi geliyorBenim 3-4 gündür vardı canım ama dün ve bugün iyice ilerledi
Tabi bizim dinlenme fırsatımızda olmuyor:)
Çok geçmiş olsun canım,dikkat et
Teşekkür ederim canımYapıyorum ama çok işlemiyor fena üşütmüşümGeçmiş olsun. Bal+limon+sıcak su iç bol bol. Çok iyi geliyor
O zaman ilaçsız geçmez oTeşekkür ederim canımYapıyorum ama çok işlemiyor fena üşütmüşüm
Tontriko malesef gelmedi daha1gunluk du banim :))
Tomtriko geldi mi ki bir bakayım dışardan okudum oda banliymis l
Ellerine sağlık canım, cok guzel duruyorBen bu hafta 2. tatlımı yaptım tembel hatunlar, siz neler yapıyosunuz
Eki Görüntüle 2207152
Ooo bize ne yaptın ?Tarifi yaptım biri mutfaği toplasin