- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Yok yok yarın tekrar cikcam ins :)Bulursun canım:)Olmadı başka seçenekler ararsın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yarın tekrar cikcam ins :)Bulursun canım:)Olmadı başka seçenekler ararsın:)
Siyah turpun içini oyup bal koy. İçinde biriken suyu ile ye. Öksürük İcin fayda ediyorYok canım dinlenme imkanım hiç yok:)
Gece öksürmekten uyuyamadım
Valla dumduz koydum tepsiye derdim altinaa çiçekli sofra bezi oldu bitti yanlara uc soğan uc domates bir demet maydonozSunumu salladıysan gerisi kolay
Evet ben biraz kacayim su mutfak sinirimi bozuyor her yer unlandiTamam biz burada bekliyor olacağız:)Hepimizin öyle oluyor merak etme:)
Tamam canım yarın bakalım alayım sağolSiyah turpun içini oyup bal koy. İçinde biriken suyu ile ye. Öksürük İcin fayda ediyor
Demek unlu bir tarif geliyorEvet ben biraz kacayim su mutfak sinirimi bozuyor her yer unlandi
Gelirim herhalde 1 saat sonra
Kayınvalidemin günü için içli köfte yaptım
Sıkılıyorum, kitap falan okuyorum. Öyle böyle aksam oluyor.Iyidir hayatım...
Kızımın ödevini yapıyoruz
Bitmek üzere...
Sıkılıyor musun evde tek kalınca?
Oğluşun yaramaz mı?
Bulantı,baş dönmesi var mı?
Daha ne yapacaksınValla dumduz koydum tepsiye derdim altinaa çiçekli sofra bezi oldu bitti yanlara uc soğan uc domates bir demet maydonoz
Bu sefer hic ugrasamadim
Tamam canım yarın bakalım alayım sağol
kız sende bu ara içli köfte yapa yapa bi hal oldunKayınvalidemin günü için içli köfte yaptım
Şimdi eve inebildim
Ellerine sağlık canımKayınvalidemin günü için içli köfte yaptım
Şimdi eve inebildim
Sorma, sırtım koptuSıkılıyorum, kitap falan okuyorum. Öyle böyle aksam oluyor.
Oğlan uslu bu ara
Herhangi bir şikayetim yok cok şükür
Daha ne yapacaksın
kız sende bu ara içli köfte yapa yapa bi hal oldun
Sağolasın canım benimEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık :)Sorma, sırtım koptu
Sağolasın canım benim
Sağolasın canımEllerine sağlık :)
Oyy nevrestem inşallah salı aksami ekliyecegim.. bugün yaptim resimledim kaldi konu acmak insallah ya yarin aksam yada sali en son.calisinca bide mesailer olunca bu zamana kadar kaldıHanımlar katılım için son 9 gün
@N e V a
@tontriko
yasminsay
@MuzipPrenSess
Smile Forever
Tenceresiz kaldim anne
Kakao ve Ben
@azerinnn
@tuzsuz_ruh
@ysbam
@evlaefe
@deynepnaz
@Krmzblk
@EnisaE
@BlancKahkul
Ellerine saglık canım.Sorma, sırtım koptu
Sağolasın canım benim
Tamam canım merakla bekliyorumOyy nevrestem inşallah salı aksami ekliyecegim.. bugün yaptim resimledim kaldi konu acmak insallah ya yarin aksam yada sali en son.calisinca bide mesailer olunca bu zamana kadar kaldı
Niye yordun kendini o kadarSorma, sırtım koptu
Sağolasın canım benim
Tamam canım merakla bekliyorum
Sağolasın canım benimEllerine saglık canım.
Son son yapayım da, sonra işten hiçbir şey yapmayacağım kadınaNiye yordun kendini o kadar
Son son yapayım da, sonra işten hiçbir şey yapmayacağım kadına