Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimizde pasta börekte olsun mu kuzumKonumu açtım nihayet,garip bırakmayın konumu,açılınca hoşgeldine gelin
Pasta olmasın, pastayı bana fırlatırsınız belkiElimizde pasta börekte olsun mu kuzum
Tamam, çiçeklerle gelirizPasta olmasın, pastayı bana fırlatırsınız belki
Geliriz bize ne ikram edeceksinKonumu açtım nihayet,garip bırakmayın konumu,açılınca hoşgeldine gelin
Ne yaptın bizeKonumu açtım nihayet,garip bırakmayın konumu,açılınca hoşgeldine gelin
Geliriz bize ne ikram edeceksin
Söylemem sürpriz olsunNe yaptın bize
Bir daha gitmeyeceksen geliriz
PekiSöylemem sürpriz olsun
Ben de çok istiyorum daha fazla burada olmak ama zaman bulamıyorum
Hayırlı akşamlar canımHayırlı aksamlar olsun bagyanlar
Naber canmHayırlı akşamlar canım
İyidir canım, aksam yemek telaşı. Senden naber ?Naber canm
bizde de öyle annemlerdeyim şimdi akşam yemeği hazırladık misafir gelecek ins yarın evde olursam yapacaaam ya da lazrtesiye kalacak sanirm evde duramiyorm bir turluİyidir canım, aksam yemek telaşı. Senden naber ?
Tarifini yapmıyor musun?
Hergun bıyerdesın, kolay gelsin. Yetişirse yaparsın.17 kasımda bittibizde de öyle annemlerdeyim şimdi akşam yemeği hazırladık misafir gelecek ins yarın evde olursam yapacaaam ya da lazrtesiye kalacak sanirm evde duramiyorm bir turlu
Vallahi bnde çok yoruldm bu ara eve sadece yatmaya gidiyorumHergun bıyerdesın, kolay gelsin. Yetişirse yaparsın.17 kasımda bitti
Hangi yöreden yapacaksın?Vallahi bnde çok yoruldm bu ara eve sadece yatmaya gidiyorum
İns yetistirirm
Yapmak istiyorum ama
söylersem hemen bilirsinHangi yöreden yapacaksın?
Yooo nereden bilim ben. Hangi yöresöylersem hemen bilirsin
Ama hic iddiam yok :)
Yooo nereden bilim ben. Hangi yöre