Of boncuum ohfff: (Hanımlar katılım için son 9 gün
@N e V a
tontriko
@yasminsay
@MuzipPrenSess
Smile Forever
@minik meleklerim
@Kakao ve Ben
@azerinnn
@tuzsuz_ruh
@ysbam
@evlaefe
@deynepnaz
@Krmzblk
@EnisaE
@BlancKahkul
Konuyu kapatalım madem 10 kişi yeter sanki ya
O kadar gaz verme
Boşver kalan sağlar bizimdir
Konuyu kapatalım madem 10 kişi yeter sanki ya
Valla ilk kez yapicam evde. Disarda hep yerim, yemesini de severim ama evde bir ilk.Aman boşver 1gün daha beklesin ev...
Tarifini görelim
Aynen haddimizi bildirmeleri lazım ne hava attıkİnsafsız mıyız neyiz
Üstüne alınan alınsın, belkim görürler de bize günümüzü gösterirler
Fazla kişi olunca kalbime bişeyler oluyorAynen canım
Katılım fazla olunca şansımız iyicene azalacak
Ama bekliyoruzOf boncuum ohfff: (
Valla ilk kez yapicam evde. Disarda hep yerim, yemesini de severim ama evde bir ilk.
Bir kac tane buldum yoresine gore de eklemeler yapicam guzel olursa ekliycem buraya.
Havamızı söndürün bacılarrrr, komşularrrAynen haddimizi bildirmeleri lazım ne hava attık
Fazla kişi olunca kalbime bişeyler oluyor
Havamızı söndürecek yiğitler arıyoruzHavamızı söndürün bacılarrrr, komşularrr
Aynen haddimizi bildirmeleri lazım ne hava attık
Havamızı söndürün bacılarrrr, komşularrr
Simdi soyle solum.. gunduz cocuklarla ugrasamadim.. ee aksam yapip sabah foto cekme olmaz bunda.. bu yuzden ayni gun yapip foto cekmek lazim diye dusunuyorum.. benim tarife oyle gerekiyo bence.Ama bekliyoruz
Aynen hemen yapman ve eklemen lazım sen de az ölçü yap :)Simdi soyle solum.. gunduz cocuklarla ugrasamadim.. ee aksam yapip sabah foto cekme olmaz bunda.. bu yuzden ayni gun yapip foto cekmek lazim diye dusunuyorum.. benim tarife oyle gerekiyo bence.
Yalnız değilsin
Yani tarifimi ayri ayri deneyimledim daha once ama bir butun olarak o disarida ki lezzeti yakalamam lazim.Olur inşallah
Ilk olacağı için daha çok özenerek yaparsın...
Eee olmazsa eklemeyecek misin?
Zaten çoğu katılmayacak korkup kaçtılar.Rahat olunNevreste abla sen zorlanma şu kategoriyi 10 kişiyle bitirelim, sırala sırala parmakların yorulur kıyamam
Oyle yapcamm.. alisikta degilim bi hamur yogurunca en az 1,5 kilo:))Aynen hemen yapman ve eklemen lazım sen de az ölçü yap :)