- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Onun tarifi belli zatenKimbilir neler neler konuşuyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun tarifi belli zatenKimbilir neler neler konuşuyorlar
Hoşgeldin canım nasılsınBu defada onunki mi degmis:)
Bu defada onunki mi degmis:)
Vay bee, maşallah. Benimkiler de büyüyünce sohbet edecekler mi ?Yok canım çocukların yatma saati hatta geçti.Onlarla muhabbet ediyorduk:)
Hamur yapmadim ama kek yaptim iki gun once:)) ah tarifimi yapsaydim: (Hamur işleri ne alemde nazara geldin sen, çünkü aktif olarak kategori dışı bişeyler yapıp resim paylasıyordun.
Bugün izlediğim bir dizi yok izlenecek dizi yok ki tv de. Vatanım sensin vardı. Oda bitti
Onun tarifi belli zaten
Iyiyim boncuum seni sormali:)Hoşgeldin canım nasılsın
Vay bee, maşallah. Benimkiler de büyüyünce sohbet edecekler mi ?
Kocam duymasin:)) hahahaBilmem olabilir
Hepimizin gözü var sende
Kapıyı açık bırakıyorsunuz, ceyran yapıyor, geleni geçeni çarpıyor demek ki nazar çarpmasıBu defada onunki mi degmis:)
Kocam duymasin:)) hahaha
Gozunuz varda beklentiyi biraz alcak tutun:)
Bize bahane cookkkk canim:)) nasilsin sen bakslim bulantilar yoktur daha demi:)Kapıyı açık bırakıyorsunuz, ceyran yapıyor, geleni geçeni çarpıyor demek ki nazar çarpması
Kapıyı açık bırakıyorsunuz, ceyran yapıyor, geleni geçeni çarpıyor demek ki na
zar çarpması
Hiç tüyo vermiyorsun, bize ne yapacaksınHamur yapmadim ama kek yaptim iki gun once:)) ah tarifimi yapsaydim: (
Size layik olmaya caliscam:)
Beklentim yüksek
O günler de gelir inşaallahVay bee, maşallah. Benimkiler de büyüyünce sohbet edecekler mi ?
Söylemedi mi sizeAcaba nedir nedir
Dilimden dusmeyen birsey:)) ah bi yapsam :))Hiç tüyo vermiyorsun, bize ne yapacaksın
Size layik olmaya caliscam:)
İyiyim canom çok şükürGündüz bir melisa çayı içtim.Uykum geldi hala açılamadım:)Iyiyim boncuum seni sormali:)