Aslında tahmin etmeniz lazım:)Hiç tüyo vermiyorsun, bize ne yapacaksın
Iyiyim canım, bulantı yok çok şükür. Akşam tuzluyu fazla kaçırdım galiba, biraz dokundu gibiBize bahane cookkkk canim:)) nasilsin sen bakslim bulantilar yoktur daha demi:)
Yasak değil de sürprizi kaçıyor:)Yasak söylemedi
Yok söyleme kendisi tez vakit yapsın eklesin yoksa kellesini vuralımSoylimiiii
Içinde h harfi var mı ?Dilimden dusmeyen birsey:)) ah bi yapsam :))
Demek ki doğru düşünüyorumYok söyleme kendisi tez vakit yapsın eklesin yoksa kellesini vuralım
Yok söyleme kendisi tez vakit yapsın eklesin yoksa kellesini vuralım
Yoksa tembellik mi yapıyorDemek ki doğru düşünüyorum
Yooo, bence yapabilir. Kendisi baya becerikli çünküYoksa tembellik mi yapıyor
Ben de öyle düşünüyorumYooo, bence yapabilir. Kendisi baya becerikli çünkü
Senin dolma da şahane duruyor. Bi ara yapacağım. Ben içini çok dolduruyormusum ve maydanoz falan ekliyordum. Senin yaptığın gibi yapcam bidahakineBen de öyle düşünüyorum
Sağol canımSenin dolma da şahane duruyor. Bi ara yapacağım. Ben içini çok dolduruyormusum ve maydanoz falan ekliyordum. Senin yaptığın gibi yapcam bidahakine
Benim için sıkıntı yok bacım, sıralamayı takmıyorumhoş geldin. Keşke demeyeydim, birazdan yine gidersin
en son yapsanda olur
Canım bilmemkiKatılıcam canım inşallah bu hafta fırsat bulursam yapayım
Hiç üstüme almıyorum tontrimBu kategori tembeliz biz tembel: (
Ama, fırsatım yok, biliyorsunuzAma ilk günler yapma dedim bu kadar bekle demedim
Inşallah canım, bende Merak ediyorum nasıl yapıyorlar diye. :) senin tarifi deneyeceğim. Sende antepli sayılırsınSağol canımÇok doldurunca iyi olmuyor canım Yani pilav yer gibi oluyor:)Şöyle biberin veya patlıcan iç harçla dengeli olmalı:)
Ben burada nasıl yapılıyorsa öyle yapıyorum.İlk yıllar çok merak ederdim bu kadar lezzetli dolmayı nasıl yapıyorlar.Deneye deneye sonunda tutturdum:)
İnşaallah damak tadınıza uygun olur:)
Tabi takmazsınBenim için sıkıntı yok bacım, sıralamayı takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?