- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.473
Hoşgeldin abla,şoktan çıkamadık kusura bakma,nasılsın?Selam hanımlar herkesler iydir umarım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin abla,şoktan çıkamadık kusura bakma,nasılsın?Selam hanımlar herkesler iydir umarım..
Allah korkutmasın,iyi gidiyordu sanki herşey=/sorun var gibi, bugün başka bir dr.a gidecekti onu soruyorduk yasmine...
şöyle geçen hafta gitti kalp atışını gördüler ama güçlü değildi, sonra gittiğinde göremediler... böyle olunca bende gittiğini düşündüm, ama şimdi yasmin, bugünden için dr.gideceğini söyledi.. iyi haberle gelsin inşallah.Allah korkutmasın,iyi gidiyordu sanki herşey=/
aminn canımm inşallah sağol..Allah kolaylik versin. Herkesin hayat telaşı farklı :) Rabbim zihin açıklığı versin kızına. Sınavlarını başarılı bir şekilde geçer inşallah
Hoşgeldin abla,şoktan çıkamadık kusura bakma,nasılsın?
Amin inşallahşöyle geçen hafta gitti kalp atışını gördüler ama güçlü değildi, sonra gittiğinde göremediler... böyle olunca bende gittiğini düşündüm, ama şimdi yasmin, bugünden için dr.gideceğini söyledi.. iyi haberle gelsin inşallah.
Öyle abla,sabah bir gözümü açtım ortalık fosseptikHoş buldum sağol,sabahki konu herhalde demi demin okudum sayıp sövmüş herkese utanmadan.
Öyle abla,sabah bir gözümü açtım ortalık fosseptik
Öyle abla,sabah bir gözümü açtım ortalık fosseptik
Canım merhaba :)Kızlar konu açacaktım ama hazır siz becerikli hatunlar burada toplanmışken buraya sorayım dedim; konunuzu dağıtmak gibi olmazsa bana yardım eder misiniz?
İşyerinde yediğim yemeklerden pek hoşlanmaz oldum aşırı kuru ve tatsız tuzsuz geliyor bana bu yüzden yemeğimi evden getirmek istiyorum ama yapacak fazla bir şey bulamıyorum. Her türlü sandviç çeşidini denedim neredeyse, tonbalıklı, tavuklu, hindi fümeli, sebzeli... Ama sandviç yemekten de sıkıldım. Ne önerirsiniz bana şöyle fazla kokulu olmayan, akşamdan hazırlanabilecek tarifleriniz var mı? Sandviç yemekten kurudum :/
Not: Salatayla doymuyorum ehehe. Aklıma gelen kızları etiketleyeyim diğer aklıma gelmeyenler de görürlerse umarım yardımcı olurlar. :)
Nevreste
@_CaNanSu_
@-cantanem-
Makyajkolik13
@yasminsay
IcimdekiSonsuzDeniz
valla tercihlerini bilmiyorummSelam kızlar ,nasılsınız?
Selam kızlar yazınca da kendimi Selena gibi hissettim
Ben açılan konuları gezeyim
Yoksa gezmesem mi ,korkuyorum canım çekerse diye
Hepsi tercihim ette severim ,hamurişi de ,tatlı da ,sebze devalla tercihlerini bilmiyorumm
Hepsi tercihim ette severim ,hamurişi de ,tatlı da ,sebze de
Canın çekerseSelam kızlar ,nasılsınız?
Selam kızlar yazınca da kendimi Selena gibi hissettim
Ben açılan konuları gezeyim
Yoksa gezmesem mi ,korkuyorum canım çekerse diye
Canın çekerse
Teyze mi oluyoruz
Hı kazınmış havuç tutalım kenarda,arada kemiririz,diyetteysen tabi benim gibi
Yok kız ,hepsi cicili bicili süslenmiştir ya o bakımdan şeyettim